o wmorde
jaaaa co ty ja nie ganiam
a u ciebie jestem w szoku
kurde jaka lista ladnie ladnie
a prawda jest taka ze ladnie gania ta twoja furka :twisted:
pozdro
[ Dodano: Wto Lip 19, 2005 9:15 pm ]
gdzies ty tyle natrzaskales tego.
1 do 4,5 k... 2 do 5k... 3 do 5k i wrzuciłem 5 bo był tak z 50m długości za mną ale tego nawet niezaliczam do killa :p
no tutaj bylo ciezko i slabo sie skonczylo
odchodzil (wolno ale odchodzil)
wszystko wyciągnięte sama rama i silnik miejsce akcji wieś Naprawa 7 km od Rabki na podhalu zaliczone po prostej : fiat 125, 126p trabant 1.1 wartburg , warszawa .fiat punto 1 opel corsa a i b jakaś stara beta nissan micra ,golf 1 . golf 2 disel i z motorów wsk i java:) a potem wyleciałem w pole i się przednie koła zawineły pod tylne:) i koniec wakacji do szkoły dodam jeszcze że auto kupione za 2 butelki zawiszy czarnego 0,7:) pozdrawiam
.
Ty to jestes jakiswykret kurde! zeby ferrari postawic to tez bys lyknal
ruszylismy powoli jedziemy jednynka dwujka i slysze ze juz powinien bieg zmienic a dalej kreci silnik no wiec ogien. U niego tez sie zagotowalo ale chwile pozniej bylem juz 2 dlugosci przed nim moja zagazowana niunia (to pewnie rpzez to z tyl wyjalem hahah) wiec Ty lobo bys wszedl w nadz przestzrenna i bys mu z oczu zniknal. no a na koniec dodam ze wczoraj widzialem 3 coupetki i naprawde mi sie podobaja (lekko zrobione oczywiscie)
chwala japonskim inzynierom 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość