przerabialem temat. generalnie roboty jest ze ojajebie albo jeszcze wiecej.
po pierwsze jak ktos mowi zeby drzwi nie zdejmowac to sie nie sluchaj bo ulatwisz sobie zycie i to mocno jak zdejmiesz.
miejsce na przekazniki/bezpieczniki jest w skrzynce tylko ze trzeba miec dodatkowy moduł a jego pewnie nigdzie nie znajdziesz tak wiec kup po prostu bezpieczniki i przekazniki osobno i gdzies pod deska przypnij na trytytke.
co do niespodzianek to sam montaz jak nie masz instalacji od "dawcy organu" czyli wiązki ktora idzie w aucie tylko te z drzwi to masz pare dni roboty zeby wszystko dobrze polutowac, dorobic kostki i przeciagnac tone spaghetti przez auto.
instrukcje łączenia przewodow masz w manualu na stronie, tam tez podane wartosci pradow i napiec bezpiecznikow i przekaznikow.
To juz chyba jak kto woli.
Moj elektryk siadl do samochodu z zalozonym wszystkim wzial schematy i od momentu wjazdu mojego auta do wyjazdu lusterka i szyby zajely mu 2h.
Ja zalozylem mechanizmy na drzwiach. Najpierw sciagasz szybe (3 srubki chyba) a pozniej odkrecasz mechanizam od drzwi i wyciagasz ta szpara na dole. Dziury na sruby pasuja.
słuchajcie a da radę zrobić tak aby przy zamykaniu auta z pilota albo kluczyka ( maja centralny ) szyby i szyberdach automatycznie sie zamykały ? Robił ktoś coś takiego ?
www.kupujez.pl - Sklep internetowy - Turystyka, Militaria, Dom i wnętrz Plecaki taktyczne, militarne, turystyczne, trekkingowe, myśliwskie, Wisport, Texar, Camo Garnki, Patelnie, Dekoracje, Wyposażenie, kuchni, łazienki, wnętrza
[ Dodano: 2008-03-17, 12:13 ] Znaczy chodzi mi o to czy to trzeba mieć specjalny centralny zamek czy ten taki prosty z allegro można przerobić tak aby to tak działało
www.kupujez.pl - Sklep internetowy - Turystyka, Militaria, Dom i wnętrz Plecaki taktyczne, militarne, turystyczne, trekkingowe, myśliwskie, Wisport, Texar, Camo Garnki, Patelnie, Dekoracje, Wyposażenie, kuchni, łazienki, wnętrza