dla malo kumatych- lekki zamach doda tylko troche momentu, przyrost jest zalezny od wartosci odchudzenia, nie daje zadnych konikow
) a na krotkiej skrzyni czas ten skracal sie do 12-13sek czyli juz sporo nowszych aut dalo sie sklepac
najlepszy przyklad mialem jak mi sie to kolo ukrecilo i musialem dac do pospawania, zalozylem na pare dni seryjne i auto faktycznie lepiej ruszało ale w ogole nie mialo mocy
wydaje mi sie ze w innych autach zaleznosc bedzie podobna, tylko w maluchu bylo to czuc najbardziej wszelkie zmiany bo mialo mala moc, nawet wilgotnosc powietrza byla odczuwalna w osiagach 
nie miałem okazji ale ja sie trzymam swojej wersji mi fidanza troche dodało jesli chodzi o przyspieszenie kreski itp sprzawdzalem sie z innymi autami i bylo widac rożniceQowaX napisał(a):a na jakich zawodach to sprawdziles z pomiarem czasu typu TAG ????
także polecamQowaX napisał(a):nie doda tylko zabiera !!
gruby126p1 napisał(a):QowaX napisał(a):nie doda tylko zabiera !!
slyszalem ze dodaje ale to ty w tym siedzisz nie ja, ale jedno jest pewne ze szybciej wkreca sie na obroty.
mozesz mi wytlumaczyc te zaleznosci czemu lekie kolo do kjs a ciezkie na 1/4?? przeciez na ciezkim kole bedzie sie gorzej wkrecal??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość