KRYCHU a ty dzisiaj wracales w strone Zabrza na skrzyzowaniu na Rokietnicę? jechałes z kierunku T.GORY???na swiatłach gdzie jest ORLEN???
[ Dodano: 2008-03-21, 22:53 ] a spocik był udany i to bardzo bardzo ,miło poznac nowe twarze i tematy do gadki były
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
deszcze nam nie straszne a świat spokojnych wszystkim zyczę
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
to jakbyś jechał w stronę Gliwic przez Grzybowice było to około 17 .45
widziałem jakieś CRX właśnie w naszej budzie i nie iem czy był to VITEK czy ed9 bo nie sprawdziłem mignął mi na skrzyżowaniu ,to zapytam czy jechałeś w ogóle od tarnowskich gór w stronę Gliwic lub Zabrza????