Witam! Problem jest nastepujacy podczas tankowania max za ok 20zł i paliwo zaczyna sie wlewem wylewac, jest to duzy problem, jaka jest przyczyna wie ktoś moze?
Pozdrawiam
Może rurka odpowietrzenia zapchana lub jej nie ma, rura wlewowa pogięta. Zdejmij siedzenie z tyłu to będziesz miał kawałek układu wlewowego a jak zdejmiesz boczek to bedziesz miał wszystko na wierzchu.
przylacze sie ja u siebie jak tankuje jak odkrece korek wlewu paliwa to zasysa mi powietrze do baku ( w baku robi sie podsicnienie ) nie wiem czy to normalne
psss...to norma, a co do tankowania, to jest w rurze taka blaszka, ona powinna się przy włożeniu pistoletu dystrybutora uchylać, może Ci się nie do końca otwiera i przelewa się paliwo i wybija
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
albo masz niedrożny wlew, niewiem jak w edkach ale u mnie w solce przy zbiorniku była taka krateczka uniemożliwiajaca ściagniecie paliwa przez wlew może ona ci sie zatkała
Najpiękniejszy widok dla oka.......... piękna kobieta w CRXie...... a jaka kobieta w CRXie nie jest piękna:D
Najprosciej bedzie zdiac kanape i boczek , jak juz pisali koledzy wyzej .
Masz praktycznie caly wlew i odpowietrzenie na widoku. nie jeste to jakis wyczyn zajmuje kilka minut MAM NADZIEJE ZE POMOGLEM
Odkrecilem siedzenie i boczek zdjalem waz z rury od odpowietrzania i dmuchlalem w niego powietrzem ze sprezarki to benzyna wyleciala rura a jak w rure dmuchnalem to wyleciala benzyna wezykiem powinno tak byc?? nie wiem czy to cos pomoze okaze sie na stacji