Czy można wsadzić spreżyny obnizajace tylko na przód a tył zostawić serie?? Nie chodzi mi o opinie o wyglad a raczej jak auto bedzie zachowywać sie podczas jazdy??
zalezy jaka roznica ci wyjdzie, jak duzo - bedzie rzucac tylem w zakretach, sam mam obecnie przejsciowo przod na ziemi (ale komplet, nie same sprezyny) a z tylu jeszcze wysoko (5cm medzy kolem a blotnikiem) bo czekam na stabilizator i wahacze poprzeczne zanim przeloze wszystko i roznica w zakretach przy szybszej jezdzie jest mega odczuwalna, mowie o solu co prawda ale w 2gen bedzie podobnie jak nie gorzej bo lzejszy
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
jak przod bedzie duzo nizej to bedzie nie dociazony i bedziesz "latal bokami" dodatkowo jeszcze do tego dochodzi roznica w twardosci zawieszenia i na nierownej drodze moze byc nie ciekawie
hehe ja tak mam mialem -50 wszystkie ale urwałem z tyłu springa i wsadziłem serie powiem krótko jak wjezdzasz na kraweznik to tylko tyłem bo przód poszedł na glebe jeszcze bardziej a czy fajnie sie jezdzi niee widze różnicy
Odbyłem pierwszą jazdę i powiem że lepiej trzyma się drogi na zakrętach. Jak zmienie styłu kapcie( bo troche za szerokie i odstają) to wrzuce tez springi na tył