Witam. Mam pytanko. Czy w crx 2 gen występowały zderzaki tylne z otworem na wydech po prawej stronie? Zrobiłem u mnie wydech wychodzący na prawą stronę a szkoda mi ciąć oryginalnego zderzaka. Jest szansa że gdzieś da sie znaleźć taki z otworem po prawej stronie czy trzeba ciąć ? Ewentualnie może ktoś chce sie zamienić? Moj kolor to czarny i taki sam potrzebuje...
nie bylo nigdy takich zderzakow, ale mozesz sobie ladnie wyciac kawalek zderzaka na koncowke i z drugiej strony wyciac i zamienic stronami, plastikarz ci zespawa, potem trzeba to tylko ladnie zetrzec papierem (jak dobrze pospawa to i bez szpachli sie zrobi) a potem pomalowac dolny pasek struktura nawet w spraju (chybaze masz zderzak pomalowany caly w kolor no to trzeba malowac)
mam kuzyna, który spawa plastiki i wszystko co popadnie wiec nie ma z tym problemu tylko że mocowanie wydechu wychodzi akurat pod mocowaniem zderzaka i takie pionowe belki po lewej i prawej stronie mają róźną długość:/ (zderzak jest mocowany do pionowych belek akurat w miejscu gdzie jest wydech) muszę to chyba rozebrać i zobaczyć co i jak... dzięki w każdym razie.. pomógł leci