i gtc i opc moze byc tylko pakietem stylistycznym czyli kupa naklejek i spojlerow, to tak samo vectra c gtc to tylko oznaczenie nadwozia a silnik moze byc ktorykolwiek z palety ale do budy gtc w astrze watpie zeby fabrycznie byl wlozony motor opc... marketing im na to nie pozwala
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
dzisiaj z kolesiem sie próbowalismy na trasie on miał HONDE CBR 600 f2 95r 100KM z miejsca dostawałem ale z rolowanego np z 60-80 to szlismy róo i ceerka wychodziła powoli do przodu wspaniale uczucie:D
sorry za mały off. Robiłem se wyścig sam ze sobą
koła 15'' i koła 17'' ten sam odcinek, ta sama trasa, zero różnicy...
powiedzcie mi na jakich kołach ? wydaje mi się że 17'' nadrabia się startem.
przedewszystkim zalezy od rozmiarow kola;/ ile razy to mozna pisac, rozmiary kola przekladaja sie na obwod, zas szerokosc opony wplywa na przyczepnosc na starcie, wysokosc opony tez wplywa na start, ktos kiedys robil rysunek.... wiekszy profil przeklada sie na wiekszy styk opony z podlozem...... wieksze kola zazwyczaj oznaczaja wieksza mase nie resorowana etc
nom tak tylko pytałem bo ostatnio scigałem sie z mazdą v6 180km na 17 potem na 15 byłem bliżej o 1dł, wyremontowałem silnik i na 17 przegrywa hehe
[ Dodano: 2008-03-29, 23:00 ] wiem naczym polega wysokość koł itd. to tak jak by się chciało rozpędzić dziecięcym rowerkiem a ukrainą na 28'' kołach ;D