Problem został rozwiązany okazało się, że dolna rozpórka podczas jeżdżenia po naszych wymarzonych drogach została wygięta i opierała się o podzespoły przenoszenia napędu co powodowało szarpanie autem.
ar2 napisał(a):Problem został rozwiązany okazało się, że dolna rozpórka podczas jeżdżenia po naszych wymarzonych drogach została wygięta i opierała się o podzespoły przenoszenia napędu co powodowało szarpanie autem.
M!R@S napisał(a):ehhh... - Krzywe opony - krzywe felgi -tarcza to mało prawdopodobne...
mi skakał jak miałem krzywe fele, wyprostowałem i gra gitara.
wiem, ze juz po sprawie ale mam do M!R@Sa jedno pytanie bo widze, ze ostatnio wszystkich deklasuje swoimi wypowiedziami - wyjasnij mi stary, jakim cudem uwazasz, ze szarpanie autem przy ruszaniu jest bardziej prawdopodobnie spowodowane krzywą oponą/felgą niż zjechanym sprzęgłem bo juz mi rece opadly teraz... przeciez jak ruszasz to stoisz w miejscu wiec co ma piernik do wiatraka??
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project