dałem zapytanie na honda śląsk może ktoś sie zgłosi fakt jakby było więcej autek to mogło by być taniej, ale jak problem jest 10 aut a co dopiero więcej
ok podobno mamy 10 osób
zadzwonie i się popytam czy w sobote też hamują
jeśli tak to zrobire rezerwacje na przyszłą sobote tj 12.IV
dajcie znać czy termin by odpowiadał
jeżeli by się okazało jednak ż sobota nie wchodzi w gre , wówczas pomyślimy o innym dniu
może termin wydaje wam się odległy z racji tego iż dzisiaj dopiero 2 ale warto by to zrobić po 10 z wiadomych przyczyn...
pozdrawiam
mi pasuje nie ta sobota tylko jakos kolejne jestem za bo czekam i czekam a jesli inne dni tygodnia to po 15 zawsze bede
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
ja też proponuję jakiś dzień tygodnia a nie sobotę !najlepiej jakiś dzień z zapasem czasu tak aby każdy se wolne załatwił np hmm 16 kwiecień (środa):ok: !
ejj ??? jak to ???KRYCHU nie jedzie ???? w końcu tez trza zbadać jego wóz ,KRYCHU masz się nie wyłamywać ,ja to sie bede rumienił jak mi pokaże że mi 40 koni pitło dawaj z nami
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE