link nr 2, cala czarna, reszty nie wybieraj... ten pseudo carbon to zal... nawet nie chce mi sie komentowawc... ta cala czarna jeszcze znosnie wyglada...
Chinskie dziadostwo, nie ma co sie cudow spodziewac, kolega szybki i wsciekly zamontowal w ibizie to mu dwa tygodnie smierdzialo plastikiem w aucie i tak jest do dzisiaj jak tylko slonce przygrzeje na parkingu, rece sie slizgaja po tym zwlaszcza jak jest cieplo, zastanow sie czy nie lepiej kupic porzadna skorzana uzywana kierownice niz taka wies
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
Tak jak napisał Pirul szukaj skóry. Nie ma porównania do kierownic z materiałów plastikopodobnych. Jeśli chcesz już jakąś nową kierownice w przestępnej cenie to polecam TO Jedyna kierownica tej firmy która im sie udała, mam taką i naprawdę jest świetna
mialem takie cos FORMULA czy jakos tak badziew straszny rozpadla sie
na szczescie nie w czasie jazdy, bo wiadomo co by moglo sie stac wyrwalem sobie na allegro MOMO w dobrej cenie używke w super stanie
tak i Tobie radze zrobic i zapomnieć o tych pseudokierach
a MOMO w porownaniu do tej FORMULy to niebo i ziema
Kup se kiere jakaś używaną, obszyj skórą za 100zł i będziesz miał ok sprzęt. Zadna kiera do 250-300zł nie jest za dobra, a w szczególności te wszystkie wiktory, HBM, RAID itp itd.
forum/viewtopic.php?p=242983#242983 ja mam taka do sprzedania. Jak ci sie nie podoba drewno obszywasz skora i masz zajebista kiere a nie jakies gowno z chin
Odradzam te kierownice HBM. Sam taką miałem i pojeździłem z nią około tygodnia i szybko zmieniłem na inna. Jedna wielka kaszana. Niewygodnie się trzyma, jest śliska, ma sie wrażenie jakby miała za chwile pęknąć, ogólnie jakaś taka niestabilna.
Przepraszam że się tak doczepie do tematu, ale mnie też korci zmiana kiery.
Z tym że interesuje mnie kierownica z prospektu del sola który jest w galerii
A dokładnie jedna z TYCH
W tej chwili mam u siebie tą pierwszą od lewej w drugim rzędzie i szczerze mówiąc najchętniej kupił bym taką samą. Moja jest niestety już bardzo wytarta.
Myślicie że jest szansa żeby dostać coś takiego w ASO?
Tak samo strasznie podoba mi się gałka zmiany biegów, o TA tutaj
"Speed has never killed anyone, suddenly becoming stationary... That's what gets you." - Jeremy Clarkson