Oglądałem - crx del sol Alwernia
Tutaj zamieszczajcie linki do ogłoszeń z internetu - może ktoś coś wie na temat danego samochodu...

Diups
Moderator

Oglądałem - crx del sol Alwernia

przez Diups » 2008-04-08, 18:46

mowa oczywiście o tym samochodzie
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4740619

byłem i ogladalem...
silnik niczym nie myty suchy i ładnie pracuje.... sprzeglo i skrzynia to samo...
dach wydaje się być nie cieknący jednak na dole drzwi pasażera zbiera się woda
bo był mokry też próg (w nocy padało) ale tak to spoko
i to na ten moment chyba tyle z plusów.
Niby książka serwisowa do 2002 na przebieg 60tys... auto z Włoch

co do minusów...
jeździ coś lekko w lewo, może to kwestia dopompowania opon... ale i tak nie braliśmy go na serwis.... bo....
przód dość ładnie złożony ale lewy przód coś mi nie gra... i zderzak 100% malowany
tył na 99% coś bite.... z prawej aż lampa przerysowana dośc mocno i zderzak,
z lewej słabo się to wszystko składa... w dodatku brak naklejek + spoiler od VTI a samochód jest Esi z klimą działającą, a do tego wszystkiego woda zbiera się pod deską w bagażniku... Całe auto jest wyobijane na każdym elemencie czego na fotach nie widać. Rogi elementów jakąś zaprawką z pędzelkiem, praktycznie coś podmalowywane na każdym elemencie... prawa strona błotnik przód i tył pognieciona lekko... lewy blotnik tyl również... całe auto dookoła przerysowane jakby gwoździem dość głęboko (nie do spolerowania).

i to tyle... pisze jakby ktoś miał zamiar jechać
szukam del sola dla mojej dziewczyny i tak będzie malowany na inny kolor ale tego nie oplacalo się wg Nas brać.... 13,300 + opłaty ok.1200zł + min 4tys prace blacharsko lakiernicze.... Jak za ESI dla Nas stanowczo za drogo....

Jak ktoś ma naprawde ładnie utrzymanego technicznie i blacharsko może być do lekkich poprawek del sola... .to prosze o info
DELSLOW PROJECT
[center]Mój ulubiony cytat na tym forum skierowany do mnie to:
Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex
[/center]

Dr_
Forumowicz

przez Dr_ » 2008-04-08, 20:14

99% samochodow z Wloch jest poobijana a niektóre tylko mają jakieś zaprawki bo restza jezdzi porysowana :)

Conrado
Forumowicz

Samochód: EH6 D16Y8

przez Conrado » 2008-04-08, 21:24

http://tinyurl.com/6eewp5
od 1994
do 150000km
100 solek, do wyboru, do koloru
CRX del Sol ver. Daytona + TransTop - Two Way Paradise
__2007 Modlin__2008 Nadarzyn__2009 Wieruszów__......

adamuss
Forumowicz

przez adamuss » 2008-04-10, 15:59

Diups, spieszy Ci się z kupnem Solki? Ja będę sprzedawał swoją ale dopiero po sezonie - jeszcze chcę się nią pocieszyć przez lato. Może za 2 tyg (26-27 kwiecień) będę w Krk to możemy się ugadać i sobie obejrzysz.