Potrzebuje kupić reparaturki tylnych nadkoli do del sola. Przerabiał już ktoś ten temat? Można je gdzieś kupić, czy trzeba rzeźbić? Ewentualnie od czego podeszłyby reparaturki? Może od 5gen?
Alarmy, elektryka, centralne zamki, wygłuszanie drzwi itp.
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
Ostatnio edytowano 2008-03-14, 19:10 przez giscrx, łącznie edytowano 1 raz
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
Odświeżam temat głównie kierując pytanie do autora.
Kosciech, (lub ktoś inny) wiesz już od czego pasują? Jutro zabieram sie za szukanie i chciałbym wiedzieć wcześniej od czego jeszcze oprócz CRX 2 gen. również podejdą. Civic V gen HB, Coupe?? Jak z tym było u Ciebie?
No jutro właśnie tam będę niedaleko to zajrzę. Tylko chodzi o to, że ceny są w zależności od auta, a jak od jakiegoś innego będzie taniej a też pasuje to po co przepłacać: )
najprawdopodobniej do solki spasują od jajka, wystarczy podjechać do jakiegoś cifa i już będzie wszystko wiadomo
ja kupiłem od jajka i będą pasować, krzywizna samego rantu błotnika jest taka sama. Inne jest tylko wytłoczenie pod lampe tylną i w reparaturce od jajka jest wytłoczona blacha pod kawałek listwy bocznej nad progiem. Ale najważniejsze jest to, żeby krzywizna błotnika była taka sama z resztą każdy blacharz sobie poradzi. Ja zapłaciłem 65 pln za sztuke i są porządnie wykonane.
Alarmy, elektryka, centralne zamki, wygłuszanie drzwi itp.
napisze ceny jakie ja mam, bo się zmieniły lekko w dół:)
civic ED = CRX II - 150,00 komplet razem z wysyłką
civic EG = CRX III - 150,00 komplet razem z wysyłką
wysyłam pocztą priorytetem w ciągu dwóch dni od zamówienia