Tak jak w temacie, jest cholernie cieżko dojść z jakimś kluczem do sondy i nie wiem jak ją dokręcić żeby dobrze siedziała :/ macie może jakieś pomysły? mam klimę i chłodnica z wentylatorem utrudnia dostęp do sondy....
mozna i tak tylko ze on wcale tak latwo nei chce sie odkrecac, czasem sie moze szpilka urwac, nie wiem jak dolne mocowanie z reszta tlumika, i potem przy manewrowaniu mozesz walnac nim w chlodnice jak bedziesz wyciagal:D
ja to odkrecam zwyklym kluczem plaski z oczkiem,,,odpinasz wtyczke,przekladasz i zrywasz gwint niestety,,,,w moim przypadku[4-1-2]czy zimny czy cieply zawsze gwint dostaje niestety,,,,,jak nie amsz tak duzego klucza do pierwszego mechanika,odkreci ci to pewnie za darmo,,,
[ Dodano: 2008-04-15, 17:56 ] mariusz123, podobnie jak wyżej nie chodzi mi o odkręcenie tylko przykręcenie nie mam dojścia klucz oczkowy tam wejdzie?? chyba nie próbowałem
dostales konkretna odpowiedz ode mnie a dalej trujesz dupe jak male dziecko, myslisz ze ktos jest magikiem i ci przezroczysty klucz da czy co? chlodnice zdejmuje sie z wentylatorem
a co za roznica czy dokrecamy czy odkrecamy,ja to robie zwyklym oczkowym kluczem i tyle,jak go nie masz,kup na allegro,,to ma byc zwykly klucz plaski z oczkiem,