...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
Krychu a 130 to na cio????bo jak wiem ma byc po 80 zl hamowanko ???ja i tak biere dwa X
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
coś mało tych aut można shamować przez cały dzień. Jak byłem 2 lata temu hamować golfa w katowicach u jamrozego to jak przyjechałem byłem 4 w kolejce i przez godzinę koleś sprawdził 3 autka ok 20min na autko z 2 pomiarami więc coś mi tu niegra, przycisnij gostka że nie jest na wakacjach
jedni tak drudzy siak i jak chłopy ta hamownia czynna w ten czwortek
powiem tak...
zadzwonić moge jutro , owszem
tylko czy będzie te 10 osób na 100%?
ja pracuje do 15 także podjade później ale wiadomo że wszyscy na raz się nie wyhamują , także trzaby było ustalić kto może z ranca itd.
zadzwonie i ustale jak płacimy (czy kasuje każdego osobno czy wpłacamy kaske razem - te 800zł - jeśli tak to by sie przelało komuś kto przyjedzie z rana co by zapłacił)
jeśli nie będzie 10 osób to wyjdzie nam drożej na łebka
jeśli chodzi o pytanie czemu tylko 10 osób ?? odpowiadam - nie wiem , tak mi powiedziano przez telefon ja się orientowałem co i jak , zapytam czy da rade więcej jak jest tyle chętnych , których ja tutaj jednak nie widze , chyba że każdy z wpisanych na liste bierze kogos ze soba...
jesli by nie chciał na 17-tego zupa była za słona to wklepuje na przyszły tydzień - hamownia czynna jest tak żeby każdy raczej dał rade podjechać (chyba że pracuje 12h)
jest jeszcze sprawa gdyby chciał zaliczke - wtedy to jo napisza co i jak i robimy ściepa chopy i stary wpłaco zaliczka i jadymy
pozdro
ja juz mam urlop wypisany wiec bede tyle ze na ktorą przyjechac?? niechcialbym tam sam sie hamować, i jaki jest adres tej hałupy ?? gliwice tarnogorska ile??
no ja w czwartek też już mam urlop!na HŚ napisze że to teraz w czwartek i niech sie tam wpiszą na listę tylko teraz tak: ile osób jedzie od Nas bankowo w ten czwartek, aby wiedzieć ile osób dobrać z HŚ!
dzwoniłem na hamownie
kolo się ma zorientować czy da rade zamknąć na jutro dla nas..
za godzine mam zadzwonić ponownie i bede wiedział
zaczynamy hamować od 10 - ale dokładnie to napisze
ja bede mógł z po 15 -165 wpaść także z rańca prosiłbym o liczniejszą grupę żeby nie czekał na nikogo
zamknięcie 800zł + VAT - dowiedziałem się dziś
ale... da rade np 12 aut wychamować może więcej także taniej wyjdzie od łebka , ma kolo jedne rolki do hamowania i powiedział że 40 min na samochód - około
prosiłbym kogoś kto by zorientował się i napisał ilke aut będzie żeby nie było zonka
tel do mnie 506315778 - dać mi znać bo jestem w pracy do 16:00
Ostatnio edytowano 2008-04-16, 15:37 przez NAZGUL, łącznie edytowano 1 raz
więc tk
HAMOWNIA na jutro jest
od 8 rano do 16 (może lekko przedłużyuć) prosze być punktualnie z rańca (ja będe po 15 pod sam koniec z kumplem - czyli 2 auta kumpel ustąpi jak ktoś chce na maxa bo się dzisiaj wprosił )
akutek da rade wyhamować 12 może jak przyciśniemy kola da rade więcej
z rana płacimy 800zł + VAT (176zł) czyli 976zł - czyli licząc 12 aut 81zł i 33gr ba łebka
o Vacie się dowiedziałem dzisiaj także mnie to też zaskoczyło ale i tak wyjdziemy na swoje jak będzie te 12 osób
MIEJSCE : GLIWICE UL TARNOGÓRSKA 138-140 - tak jest napisane n abramie wjazdowej m, dla ułatwienia jest to zaraz na przeciw Radio Stacji wiszą dwa szyldy - HAMOWNIA - to jest taki nowy budynek , przypomina Bank PROŚBA - kto pojedzie z rańca i ile osób bo trzeba żeby mu kaske wpłacić żeby zapłacił z góry za te 8 godzin - tak sobie kolo życzył.
ja czakam na info i nr konta tej osoby i płacimy i jedziemy
PS mam nadzieje że się nikt nie wycofa bo wyjde na idiote
pozdrawiam