Po wakacjach zamierzam kupić samochód i szczerze mówiąc skłaniałbym się ku opcji o nazwie "CRX" (od jakiś 2 lat "choruję" na tym punkcie-rodzice i znajomi doradzają coś "normalnego" i młodszego,ale serce mówi swoje
). Problemem w moim przypadku jest to,że mieszkam w bloku i nie dysponuje garażem. Ponieważ CRX-y 2 generacji (bo tylko taki model mnie interesuje) są autami już niemłodymi trzeba będzie przy nim nieco podłubać (chcę sprowadzić z Niemiec serię w stanie takim,żeby grzebać przy nim nie trzeba było za dużo i zmieniać/tuningować też na początku nie mam zamiru tego ślicznego wozu
). Z racji tego skłaniałbym się ku ED9,bo podobno części tańsze i łatwiej dostępne,a ja jako średnio doświadczony kierowca nie potrzebuję na dzień dobry 150 kucy.Czy ktoś kto tak jak ja nie dysponuje garażem i jest w posiadaniu CRX-a, mógłby się podzielić doświadczeniami czy jest to spore utrudnienie?Z góry bardzo dziękuję za pomoc (użyłem szukajki,ale nie znalazłem podobnego tematu,więc nie bijcie
) i pozdrawiam wszystkich posiadaczy mojego wymarzonego wozu 
Nie nastawiam się od razu,że się coś zepsuję,ale wolałbym wiedzieć jak to bywa (co jak co,ale nie chciałbym Hani niedopieszczać
) i jak sobie inni użytkownicy CRX-ów radzą.Anyway-dzięki
.Chyba jest to coś w rodzaju rodziny CRX-owców,a już chyba tylko dla tego faktu można zaryzykować (i zakupić CRX-a
ale ja kupilem rexa ed9