),a z postawienie własnego może też być mały problem (raz to kosztowność takiej inwestycji,dwa to sprawy administracyjne) więc garaż odpada (nie chodziło mi koniecznie o kanał,choć wiadomo,że to by sporo ułatwiło
). Mówicie,że sie da obejść
...to mnie podbudowało nieco,bo wszyscy naokoło odradzają mi CRX-a ("stary-kup Golfa-tańsze części,mniej awaryjny,mniejszy problem z serwisem...",itp). Dzięki chłopcy;)
ale dało sie życ
nie brudzi sie tak itp

lub moze ty masz ochote wpaśc pogadac do miasta obok
odwóz murowany
ja nie mam garażu choć to moje marzenie
mam dostęp do warsztatów 3
ale sam bede w nastepnym roku budował domek i kurde najpierw wybuduję garaż
bez tego ani rusz
pozdrawiam a co do parkowania to wiekszych klopotów nie ma
poprostu CRX pod chmurką da radę

(tzn zastanawiam sie nad CRX-em 1.6 i 16V 125KM,albo Civic 5 generacji z tym samym silnikiem-łamię się z powodu większej tylniej kanapy,choć ogólnie CRX bardziej mi się podoba).Co do pogadania na żywo,to oczywiście jestem jak najbardziej za
...musimy się jakoś zgadać,to wbiję do Zabrza w najbliższym czasie (może ten weekend?)
.Dzięki za otwartość i serdeczność-w świecie nazwijmy to motoryzacyjnym (szczególnie tym polskim) nigdy się jeszcze nie spotkałem z taką postawą
...baro_00-masz może gg,czy tylko Skype (nie wiem,czy wiadomość prywatna dotarła,bo wyskoczył jakiś błąd)?
zwierzu_1986 napisał(a):zastanawiam sie nad CRX-em 1.6 i 16V 125KM,albo Civic 5 generacji

pisz bez obaw na PW zawsze dotrze
ciesze sie ze sie odnajdujesz w tym światku
a honda V mnie sie ni podoba chyba że coupe sedan
to jeszcze
ale na swojego rexa bym nie zamienił ani ED9 anie tego co mam teraz
ukochanego jedynego EE8
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości