dziekuje wszystkim za życzonka ,jestem juz po imprezie było naprawde rewelacja teraz musze jakoś te kwiatki sciagnać z mojej niuni hmmmmmmm to mam dwie niunie hehehhe
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
pamietam hehe bedę miał dwie zywe i jedną co ma 150 koni
[ Dodano: 2008-04-03, 23:46 ] male dodatki
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
Szkoda że w rexie jest tak ciasno z tyłu bo można by było jechac nim do slubu zamiast limuzyną noo i pamiątka jakby sie oglądało za 30 lat film jakie fajne autka jeździły a raczej latały a swoją drogą jakoś nie umie się wyobrazić rexa obstrojonego balonami i wstążkami
[ Dodano: 2008-04-21, 22:05 ] i nigdy nie powiem że tam jest na ślub mało platzu
POLSKA nie CHORWACJA heheheh tez chciałem ale waliło żabami i sniegiem a ślub był w Wadowicach a tam było w nocy masakrycznie zimno
dzięki chłopoki za słowa otuchy fajnie było tak zapingalać do ślubu swoim loodziska sie dziwowali