Panowie zejdźmy na ziemię. Takie mody to 20tyś samo zrobienie B18 w ED 9, a uturbienie tego + kute graty na jakieś dajmy na to 350kM to lajcikowo 30 tyś. Jakieś pytania może.
Bardzo lubię swe koreańskie auto ze stajni Calibry.
ten silnik kosztuje 10ty + skrzynia 1500-2000 + komp 1000-1500 + wiazki nie wiem + reszta gratow tez nie wiem + przerobienie budy ED9 2000 itd, jakies pytania? koszt to ponad 20tys i to grubo...
PANOWIE POWIEM JASNO,WYDAŁBYM NA TEN SILNIK KASĘ,NA OSPRZĘT TAKŻE,PLANUJE "ROZBUDOWĘ" SWOJEGO FURAKA NA ZIMĘ,WTEDY NIE BĘDĘ MÓGŁ NIĄ SMIGAĆ,A PIENIĄDZE ZAROBIĘ,ZALEŻY MI NA TYM ŻEBY BYŁA INNA,JENO CZY SĄ TACY CO SIĘ KOMPLEKSOWO DO PRACY ZABIORĄ.... :?:
takie cudo kompletne czyli silnik skrzynia komp kable i cos tam jeszcze z przelotem 80tys za jedyne 2500euro widzialem na wloskim forum hondy ten nawet byl z rzymu a trafialy sie lepsze oferty goly silniczek za tysiaka a ktos pisal ze to niemozliwe a jednak
Znam tego gościa co sprzedaje ten silniczek, to stary kupmel gościa z Dziećmierowa,
mieli razem busines ale sie rozstali i każdy ma osobną firmę specjalizacja - honda i mazda mają wszystko a jak nie mają to ściągną.
Cena nie jest zła ale można taniej jak ktoś wie gdzie