kenny86cz-wa napisał(a):Remi, ja mam u siebie -60 przód i -40 tył,zazwyczaj rysam tzw.lezących policjantach o podjeździe pod krawęznik nawet nie ma mowy przynajmniej w Częstochowie,i ogólnie jak będziesz jeździł po dziurkach to będzie ci ładnie brzęczał tłumik![]()
[ Dodano: 2008-04-21, 18:55 ]
Dodam że mam amorki Bilsteina B8 i sprężynki H&R

podeslij linka jak mozesz

wjechac na stacje diagnostycha poniewaz byl za niski i zaklinowal sie na kolektorze z ebay-a 

Każda koleina i kraweżnik to byl koszmar, kwestia przyzwyczajenia, da sie jeździć ale trzeba bardzo uważać 
mierzylem dzis i jak siadze jescze 20 mm bo jest -40 to da rade chyba
b8 bilsteina sa twarde wiec nie bedzie dobijac a co do braku komfortu to ma byc hard core

Bastek napisał(a):Ja letałem swego czasu na niby -60 a okazalo sie potem ze to bylo -80mm z hokejem z przodu z vr6 i prześwitem 8cm i jakoś dawałem rade ale nie było ani komfortowo ale przyjemnieKażda koleina i kraweżnik to byl koszmar, kwestia przyzwyczajenia, da sie jeździć ale trzeba bardzo uważać
[/center]Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex
Remi napisał(a):bastek na fotach w twoim profilu jaki jest zawias?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości