)...jak to jest,że z jednej strony ludzie piszą,że CRX jest tani w utrzymaniu i praktycznie bezawaryjny,a z drugiej strony że "ciągle coś" do zrobienia,że przed każdą zimą trzeba konserwować,a po każdej zimie robić...bo jak dla mnie jedno drugie wyklucza
.Może to głupie pytanie,ale mnie zaciekawiło bardzo
(czy może użytkownicy mają na myśli to,że awarii unieruchamiających samochód się raczej nie napotyka,a to co się psuje jest do zrobienia raczej małymi kosztami i to celem zwiększenia własnego "komfortu",bo bez tego i tak działa)Swiatla ma tragiczne, ED9 i EE8. Mialem kiedys dziewczyne za miastem, jezdzilem codziennie do niej 20 km droga przez las, mowie Ci tragedia...bont napisał(a):piszecie że słabe hamulce,światła?a jeździliście czymś do porównania? ja wcześniej maiałem renault rok 93 i przesiadając sie do CRX'a '89 zauważyłem że ma super hamulce i światła niczego sobie, oczywiście nie ma co porównywać z xenonami z aut 10 lat młodszymi.A co do minusów jak każde używane auto ma swoje mankamenty.
Ali-En napisał(a):Swiatla ma tragiczne, ED9 i EE8. Mialem kiedys dziewczyne za miastem, jezdzilem codziennie do niej 20 km droga przez las, mowie Ci tragedia...bont napisał(a):piszecie że słabe hamulce,światła?a jeździliście czymś do porównania? ja wcześniej maiałem renault rok 93 i przesiadając sie do CRX'a '89 zauważyłem że ma super hamulce i światła niczego sobie, oczywiście nie ma co porównywać z xenonami z aut 10 lat młodszymi.A co do minusów jak każde używane auto ma swoje mankamenty.
Hamulce jak na sportowe auto sa slabiutkie, tarcze przednie o srednicy takiej jak w Cinquecento, wiecej nie bede pisal juz;)
emocje z jazdy,z braku swiatel, po co palic jak mozna wieczorem przejechac sie 100 km/h przez las i masz palenie z glowy. SAME ZALETY, jedyna wada to za szybkie skonczenie produkcji crx 2 genZajebiste emocje! Polecam! Szczegolnie jak stado saren wybiega w ostatnim momencie a ty ratujesz sie ucieczka poboczem i cudem przemykasz miedzy drzewem a sarna.d15z5 napisał(a):Ali-En napisał(a):Swiatla ma tragiczne, ED9 i EE8. Mialem kiedys dziewczyne za miastem, jezdzilem codziennie do niej 20 km droga przez las, mowie Ci tragedia...bont napisał(a):piszecie że słabe hamulce,światła?a jeździliście czymś do porównania? ja wcześniej maiałem renault rok 93 i przesiadając sie do CRX'a '89 zauważyłem że ma super hamulce i światła niczego sobie, oczywiście nie ma co porównywać z xenonami z aut 10 lat młodszymi.A co do minusów jak każde używane auto ma swoje mankamenty.
Hamulce jak na sportowe auto sa slabiutkie, tarcze przednie o srednicy takiej jak w Cinquecento, wiecej nie bede pisal juz;)
i to sa wlasnie te emocjeemocje z jazdy,z braku swiatel, po co palic jak mozna wieczorem przejechac sie 100 km/h przez las i masz palenie z glowy. SAME ZALETY, jedyna wada to za szybkie skonczenie produkcji crx 2 gen
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości