Przede wszystkim zostaw w spokoju tłoczki itp ale sprawdź szczelność układu wspomagania opóźniaczy. Naciśnij mocno na pedał hamulca i uruchom silnik. Jeśli wszystko jest OK przu uruchamianiu silnika naciskany pedał hamulca powinien zapaść się w kierunku podłogi.
Nie musisz obdarzać mnie "pomogłem". Nie zbieram.
[ Dodano: 2008-04-25, 09:13 ] Przede wszystkim zostaw w spokoju tłoczki itp ale sprawdź szczelność układu wspomagania opóźniaczy. Naciśnij mocno na pedał hamulca i uruchom silnik. Jeśli wszystko jest OK przu uruchamianiu silnika naciskany pedał hamulca powinien zapaść się w kierunku podłogi.
Nie musisz obdarzać mnie "pomogłem". Nie zbieram.
No i po raz kolejny HU... NIGDZIE!!! nie ma nowej pompy hamulcowej.... w jc nie i i wszedzie indziej etz szukalem i w polsce nie maja teraz takiej pompy do CRX-a i co ja mam teraz zrobic? skoro nigdzie nie ma czegos takiego? co teraz? POMOCY a uzywanej kupowac nie bede
bacus0086, jak cos moge jutro zadzwonic do JC i sie spytac ile kosztuje to wszystko jak sie nie da pompy zalatwic tylko nie wiem ile z wysylka to bedzie
Zestaw naprawczy lepiej wziac z ASO. Na pewno maja i masz gwarancje ze bedzie dobrze funkcjonowac. Zgadzam sie, cala nowa pompa w ASO bylaby strasznie droga, ale zestaw naprawczy bez przesady.
Dobra jest pompa, ale cena jest 100 euro więc nie jest zachęcająca. Plus to to, że ta pompe mógłbym miec u siebie za jakieś 2 dni. W Inter Carsie ta pompa będzie za minimum 4 tygodnie. Tyle tylko moge zrobić.
TJ, chyba nie wiesz co piszesz to juz lepiej niech kupi ta pompe co moze miec TYPE-R, zestaw naprawczy w ASo do accorda kosztuje 311zl i jeszcze mi powiedzial ze moga tego nie miec wcale takze wiesz.
Ja wlasnie rozbieram w accordzie i kupilem zestaw naprawczy za 27zl same USZCZELKI bo w ASO zapewne jest caly komplet sprezynki itp
BzN, moge sie spytac jeszcze w niponnie bo tam kupilem do accorda jesli cos.