to taki z Ciebie kumpel :?:
a teraz o imprezce - wszystko co piszą to prawda - super klimacik - w pierwszej kolejności podziękowania dla ekipy Rudzińskiego (Rudziński, Mały, Mahos, Młody) za to że dzięki właśnie nim mogłem być na tym spocie. W dalszej kolejności podziękowania dla Eweliny za organizacje , i za tolerowanie wszystkich naszych wygłupów :lol: i na koniec podziękowania dla wszystkich pozostałych za samą obecność i atmosferę jaka dzięki ich obecności była. Podziękowania i to duże należą się również właścicielowi Ośrodka Wczasowego "Budryk" mieszczącego się w Zarzeczu na ul. Beskidzkiej 80 (tel: 603-108-320, www.starostwo.zywiec.pl za przygarnięcie nas w drugim dniu naszego spotu i zapewnienie dobrych warunków oraz przymykanie oka na wesołą CRX-ową ekipę. Myślę że wszyscy podzielą moje zdanie iż można polecić ten ośrodek wszystkim którzy chcą spędzić wakacje lub urlop w tamtych okolicach. Kolejne podziękowania należą się Ani i Ewelinie dzięki którym mogłem mieć wspaniałą drugą noc spotu
w porównaniu z pierwszą nocą było poprostu bosko :oops: :oops: :oops: ale nie będę się rozpisywał tutaj o szczegółach - na koniec szkoda trochę że niektórzy musieli nas opuścić trochę wcześniej. I na sam koniec specjalne podziękowania dla Małego - za to jak kocha HONDĘ i za wszystkie rady jakich mi udzielił w trakcie tego spotkania oraz za jego wszystkie opowieści związane z jego autkami.

:mrgreen:
:mrgreen:
- wieczorkiem zapodam jeszcze trochę fotek. A może mały zapoda fotki ze swojego aparatu - bo narobiłem trochę zdjęć na imprezce nad jeziorem
był tam z nami Lech - i się działo !!!!!! ojjjj działo

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości