Dzisiaj sasiad mi mowi, ze mam uchylone okno w aucie - schodze, a tam rozwalony zamek, brak radia i, co pozniej stwierdzilem, rozwalona stacyjka... ile mnie wyniesie wymiana?
Wszystkim mozna przedstawic swoja milosc do CRX'a - napis w avatarze zrobiony jest ze zuzytych wykalaczek
Współczuje Ci a swoja droga to jakie miales zabezpieczenia ze nie dał rady? Zostawiles furke pod domem czy blokiem?
Doradztwo finansowo-ubezpieczeniowe GRUPY I N G : kom. 509-358-318 -Fundusz Inwestycyjny
-Kredyty Hipoteczne
-II OFE
-III-nieobowiazkowy
-Ubezpieczenia Grupowe
-Ubezpieczenia na Życie
faken szit :/ w irlandii to plaga..... kazdy bachor chcialby sie crxem albo inna honda przejechac i sie włamoja. w ciagu pol roku 5 z moich znajomych mialo slady wlamania na rexach a na wyspie jest ich bardzo malo....
na takich leszczy wystarcza proste mechaniczne zabezpieczenia albo immobilaizer i na srubokret nim nie odjada... potem juz wieksze wynalazki to juz na lepszych fachowcow, a szczerze mowiac to nie sadze, zeby sie takimi jak nasze (z calym szacunkiem do rexow) zajmowali
Wszystkim mozna przedstawic swoja milosc do CRX'a - napis w avatarze zrobiony jest ze zuzytych wykalaczek
kupta sobie ten mechanizm z jułesej do sciagania kierownicy oczywiscie jak macie inna niz seryjna kiera sciagacie kierownice i tyle moga brac. Ja przerobilem to jeszcze ze tylko do mojej kierownicy pasuje innej nie wsadzisz.
[ Dodano: 2008-05-03, 00:02 ] jedyny minus to ze jak gdzies jestes na miescie sie o auto boisz to chodzisz z kiera w reku
max 150 zl = 40 dolcow ta zabawka i nie wiem ile za przesylke ale trzeba tak liczyc ze 150 zl max.
proste i bardzo skutezne zabezpieczenie zabezpiecza tylko coprawda ze autko sie w powietrze nie zamienii ale to chyba najwazniejsze bo radio sie drugie kupi a nowe auto to wiekszy wydatek
[ Dodano: 2008-05-03, 00:36 ] tylko musisz pogadac z kims to sciaga z ebaya czesci USA