Witam!
Mam takie pytanie... rozglądam sie za crxem już jakiś czas. W oko wpadł mi egzemplarz z instalacją lpg. Tutaj pojawia się problem. Jako, że nigdy nie byłem fanem gazowania samochodów (choć ta ceerka sprawuje się na gazie bardzo dobrze), to średnio mi się to podoba, gdyż różne rzeczy mówi się o gazie w autach. Stąd mam pytania:
1. Czy są jakieś duze problemy ze zdjeciem instalacji lpg? (wymaga to specjalnego zakładu/mechanika, czy da radę to po "domowemu" zrobić?)
2. Po zdjęciu -> może to w jakiś sposób źle wpłynąć na silnik, taki nagły powrót do benzyny?
3. Jak się finansowo przedstawia zdjęcie instalacji lpg? (co trzeba kupić/wyregulować? ew. jakieś inne rzeczy, o których mi nie wiadomo)
4. Wymaga to zmiany w dowodzie... więc jak można to zrobić najoptymalniej, żeby nie mieć potem nieprzyjemności jakichkolwiek?
5. Co w ogóle myślicie o gazie w crx?
Z góry przepraszam za naiwność moich pytań, ale gaz od strony mechanicznej, jest dla mnie wielką niewiadomą. Pozdrawiam i czekam na opinie!

Odnośnie gazu w CRX to jeżeli nie masz zbyt kasy na paliwo, to go zostaw, jednak dla mnie to profanacja i smierdzi mi to Calibrą i Golfem (nie obrażając porządnych użytkowników tych aut).
) możesz przeznaczyć na dopieszczanie bryczki