Witam
Jakie tarcze hamulcowe i kilocki polecacie do Ed9 na przód. Wiem ze dobre sa brembo ale chodzi mi o jakies z tych tanszych i dlatego nie wiem. Tarcza JC jest za 53 pln a Niponparts po 75 i sporo jest innych tarcz w tej cenie, co polecacie.
na pewno nie to co wymieniłeś, za Brembo no to musisz dać dwa razy więcej niż za JC, ale różnica w jakości to jak niebo a ziemia, poszukaj tarcz ATE
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
A potem wszyscy mówią jakie do dupy ED9 ma hamulce. Nie wiem czy warto na jakości klocków oszczędzać. Jeżdżę na oryginałach ASO, 200zł komplet na przód, i kto jedzie ze mną zmienia zdanie o rzekomo kiepskich heblach CRX.
sory za lekkie OT ale gdzie można dostać EBC turbo groove + EBC green or redstuff do ED9??
warto zmieniać przewody? dużo rzeźby? jakie koszta? przód + tył
ja założyłem ATM MIKODa nawiercane nacinane i hamowanko malina i fcale sie niepokrzywiły tak jak to pisało w którymś temacie :] do tego kloceczki Nippon :]
Zadna obciągara nie da Ci tyle co 1.5 bara !!
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie...
Mi na szczególnie dobrych hamulcach nie zalezy ale chce wiedziec ktore tarcze sa dobre jak sa w podobnej cenie. ATE 100 pln Japan Parts 60 pln szt. Takie ceny z allegro mi przysłali. Na 1/4 lepsze nie potrzebne
[ Dodano: 2008-05-06, 13:51 ] Dla mnie seryjne hamulce są dobre, jezeli sa sprawne.
extass-81, ale mikody są tez bez nawierceń kosztują chyba 74 zł szt zwykła wentylowana ja zapłaciłem za moje 223 zł z przesyłką do domu wejdź na http://www.mikoda.pl/public/sklep.php?C ... et&id=2580 tu wszystko jest
Zadna obciągara nie da Ci tyle co 1.5 bara !!
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie...
brembo max jest z tego co się orientuje o rozmiarze 262 wiec raczej sa do EE8 Vteca ,bo ED9 ma chyba mniejsze z przodu jakos 242 ?????tylko poszukaj bo sa tansze te maxy do kupienia niz 170
[ Dodano: 2008-05-10, 19:27 ] sa też inne tańsze a niezłe i w dodatku ni kosztujace a tyle
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE