okolo 10.30 dzisiaj jadąc w stronę centrum MIKOŁOWA od skrzyżowania przy AUCHAN na winklu po lewej stronie jest jakiś zakład i tam stał czarny ED9 ????jakiż to kolega tam parkuje ????
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
na 120% ???MAŁO na 200% to JOYFUL ,czerwona deska ,czerwona tylna półka i wywieszka co ma pod maską)
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
Dzisiaj ok. 7.00 na trasie Mikołów-Gliwice, przemknął mi z przeciwka czerwony ED9, chyba przed liftem, mignąłem kierownikowi światełkami, On pomachał rączką, ale nie wiem czy mojego mignięcia nie odebrał jako "Uważaj pały stoją" Ktoś z forum?
dzisiaj rano ,ulica MIKULCZYCKA w strone ZABRZA jechało czerwone ED9 dokładnie o 6,40 ,skrecało w prawo w strone multikina i na al.korfantego jechał w strone centrum ,nr rej SPS ????kto to tak wczescie jezdzi ??????