W I Ś N I A napisał(a):Bercik napisał(a):
...ale powiedz po co ty taki temat tworzysz !!!!!!!! Po co forum zasmiecasz.
Nawet go nie chcesz kupić !
Myślisz że taki problem wejść na aukcje i zobaczyć co jest do sprzedania, bo nie rozumiem czy chcesz sie pochwalić że znalazłeś jakiegoś unikata.
Znajdz okazje na jakiś zagranicznych aukcjach no i nie w Niemczech gdzie też wszyscy przeglądają ,wtedy może to sie komuś przydać, a nie pokazanie czegoś co każdy widzi !
kazdy moze znalesc, ale moze przeoczyc takie cacko

KJO napisał(a):"tani rex okazja" ty chyba nie wiesz co to okazja normalne ceny podlicz wszystko do tego co trzeba wlozyc i wyjdzie cena kosmos ,ja ostatni znalazlem tani i dobry, no i oczywiscie kupilem bo -dalem 4000 za ee8 i to zarejstrowany i ubezpieczonyi co ty na to ??
ale ja wole wydac wiecej za auto, a miec w super stanie i na dobrych pare latek lub wiecznosc jesli znajde prawdziwa perelke jak ta na zdjeciu co dzis dodalem jesli rzecz jasna czesci mechaniczne tez sa w swietnym stanie co nadwozie i najlepiej z ksiazka serwisowa! - bede szukal tak dlugo az znajde do tego czasu uzbieram kaske, wezme nawet kredyt 
Bercik napisał(a):KJO napisał(a):no to tanioale ja wole wydac wiecej za auto, a miec w super stanie i na dobrych pare latek lub wiecznosc jesli znajde prawdziwa perelke jak ta na zdjeciu co dzis dodalem jesli rzecz jasna czesci mechaniczne tez sa w swietnym stanie co nadwozie i najlepiej z ksiazka serwisowa! - bede szukal tak dlugo az znajde do tego czasu uzbieram kaske, wezme nawet kredyt
Jesli ktos autem jezdzi na codzien i robi te kilkanscie tys km rocznie to nei ma sily zeby auto bylo w super stanie nie wkladajac w nie grosza. Wiekszosc osob przyzwyczaja sie do tego, ze czasem cos tam sobei popuka czy popiszczy w zawieszeniu i w kabinie. Ze po ulewnym deszczu na tylnej kanapie lub w bagazniku bedzie troche świerzej deszczówki. Jak chcesz autem jezdzic na codzien to kup sobie jakiegos ladnego crxa za 6 tys (bo tyle w tej chwili kosztuja srednio ladne sztuki ed9 jak sie poszuka). Crx z niemiec za 2700E + koszty rejestracji to przegiecie jak ladny by nie byl... No chyba, ze chcesz nim robic tylko kursy do kosciola w niedziele, nie jezdzic w zime i garazowac w ogrzewanym suchym miejscu.
ZiG HRC napisał(a):Bercik napisał(a):KJO napisał(a):no to tanioale ja wole wydac wiecej za auto, a miec w super stanie i na dobrych pare latek lub wiecznosc jesli znajde prawdziwa perelke jak ta na zdjeciu co dzis dodalem jesli rzecz jasna czesci mechaniczne tez sa w swietnym stanie co nadwozie i najlepiej z ksiazka serwisowa! - bede szukal tak dlugo az znajde do tego czasu uzbieram kaske, wezme nawet kredyt
Nie wiem czy ty sobie zdajesz sprawe, ale kazdy CRX jak idealny i piekny by nie byl bez ciaglego inwestowania zrobi sie jednym wielkim smietnikiem po dluzszym czasie. Nasze polskie drogi rozpierniczaja zawieszenie i budę wyjatkowo skutecznie i szybko. Mialem juz 4 CRXy i od 6 lat bawie sie z tymi autami. Czesto po przywiezieniu zza granicy nie jeden kolega sie cieszyl jakie to on ma idealne auto. A wystarczy kilka, kilkanascie miesiecy i juz wszystko w srodku auta zaczyna trzeszczec piszczec, przecieka wodaJesli ktos autem jezdzi na codzien i robi te kilkanscie tys km rocznie to nei ma sily zeby auto bylo w super stanie nie wkladajac w nie grosza. Wiekszosc osob przyzwyczaja sie do tego, ze czasem cos tam sobei popuka czy popiszczy w zawieszeniu i w kabinie. Ze po ulewnym deszczu na tylnej kanapie lub w bagazniku bedzie troche świerzej deszczówki. Jak chcesz autem jezdzic na codzien to kup sobie jakiegos ladnego crxa za 6 tys (bo tyle w tej chwili kosztuja srednio ladne sztuki ed9 jak sie poszuka). Crx z niemiec za 2700E + koszty rejestracji to przegiecie jak ladny by nie byl... No chyba, ze chcesz nim robic tylko kursy do kosciola w niedziele, nie jezdzic w zime i garazowac w ogrzewanym suchym miejscu.
Pozdrawiam!
zima chyba tez
pozdro 
-ciągła praca na niedogrzanym silniku i takie tam...
: http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vxpcziewlyayzwierzu_1986 napisał(a):Hmmm...jak dla mnie po takim dojeżdżaniu 3 km do pracy to autko nie będzie sie miało najlepiej-ciągła praca na niedogrzanym silniku i takie tam...
[ Dodano: 2008-05-27, 11:32 ]
Bercik-specjalnie dla Ciebie:http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vxpcziewlyay
u mnie w miescie ladny zloty civic coupe po lekkim tuningu jezdzi

redbul napisał(a):To jest okazja, Coupeja z takim silnikiem za taka kase tylko brac
poza tym poszukuje tylko crx, ale dobrze ze wkleiles moze ktos z forum pojedzie po to autko dla siebie
za 1,9k euro vti cyba ktos sie pomylil z cena lub ma b. duzy przebieg(ale skrecil licznik?)
przerabiamy auto na manual i gotowe 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość