Szybkie pytanko o sprzęgło

Vein
Forumowicz

Szybkie pytanko o sprzęgło

przez Vein » 2008-05-29, 06:10

Czy to sprzęgło podejdzie do mojego CRXa ? 2 gen ED9 rok 92 silnik D16Z5 SPRZĘGŁO ALLEGRO Moje sprzęgło jest u mechanika, tylko nie wiem na co mam patrze, bo wiem że sie czymś różniły sprzęgła w CRXie

Nie wiem czy to dobre sprzęgło, ale jest wmiare w przystepnej cenie. Ma wytrzymac niedługi okres czasu, gdyż i tak zamierzam później kupi coś lepszego. Jednak nie jestem teraz przy sianie, bo kończe robi generalny remont silnika, a moje sprzęgło sie skończyło. Jest okazja wymienic odrazu sprzęgło bo wszystko jest rozkręcone. No chyba, że ma ktoś taniej jakieś sprzęgło na zbyciu ? :)

rafisz
Forumowicz

Samochód: accord 8 gen CW2

przez rafisz » 2008-05-29, 06:30

nie ciesza sie one najlepsza opinia te sprzegla, zreszta sama cena mowi wszystko....
ale jak chcesz kupic to niech ci sprzedawca napisze ile zebow ma wieloklin na tarczy i jakiej srednicy jest tarcza
mi sie wydaje ze jest to z wersji przed liftowej takze tobie raczej pasowac nie bedzie

TJ
Forumowicz

przez TJ » 2008-05-29, 07:46

Mam oryginał na zbyciu, docisk w dobrym stanie, tarcza już trochę zmęczona, ale nie ślizgało się z wyjątkiem startu z obrotów wyższych niż 5000. Myślę że jeszcze bym na nim pojeździł ale zmieniałem na Exedy Stage 1. Za docisk chcę 120zł, za tarczę 50zł plus wysyłka.
Stock music for videos - http://tj.krakow.pl/muzyka/