ja to nie mam w sumie pytań

Krychu napisał(a):aha, ja sie nie wsciekam tylko ci wspolczuje (szczerze)![]()
zalozyles niepotrzebny temat, ba, nawet go nie potrafisz sensownie nazwac (wiem wiem, za wiele od ciebie wymagam)
a widzial ty to? forum/viewtopic.php?t=25291
[center]...[/center]

faken napisał(a):HTEB jestem pełen podziwu dla ciebie że zbudowałeś coś takiego, na pewno sie sprzeda jakiś maniak sie trafi, ale swoją drogą to czemu chcesz sprzedać? włożyłeś tyle kasy i czasu w ten samochód i nie chcesz go już? kładziesz w Polsce jakieś 99,8% pojazdów , cokolwiek kupisz innego ale słabszego zawsze pozostanie niedosyt. Masz może jakieś dane dotyczące osiągów?
xi0nc napisał(a):faken napisał(a):HTEB jestem pełen podziwu dla ciebie że zbudowałeś coś takiego, na pewno sie sprzeda jakiś maniak sie trafi, ale swoją drogą to czemu chcesz sprzedać? włożyłeś tyle kasy i czasu w ten samochód i nie chcesz go już? kładziesz w Polsce jakieś 99,8% pojazdów , cokolwiek kupisz innego ale słabszego zawsze pozostanie niedosyt. Masz może jakieś dane dotyczące osiągów?
Widzisz kazdy moze zbudowac szybkie auto ... ale ... jak dochodzi do sytuacji ze auto stoi 350 dni w roku a 6 dni jest czas na jazde to chyba przyjemnosc i pasja sie skonczyla.
PS. uwierz ze jest duzo wiecej niz 0,02% aut szybszych w polsce![]()
Ps2 - a co Hteb planujesz teraz ???
Hteb napisał(a):Tak wiem - opierdolił byś mnie swoimi 250ps w lekkiej budzie - ale co to za fun ?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości