Ładna sztuka ale tak jak h8r powiedział trzeba zobaczyc na life.Wiesz zdjecia zdjeciami a rzeczywistosc moze byc rózna.Po zdjeciach moim zdaniem warto je oblukac
Doradztwo finansowo-ubezpieczeniowe GRUPY I N G : kom. 509-358-318 -Fundusz Inwestycyjny
-Kredyty Hipoteczne
-II OFE
-III-nieobowiazkowy
-Ubezpieczenia Grupowe
-Ubezpieczenia na Życie
Doradztwo finansowo-ubezpieczeniowe GRUPY I N G : kom. 509-358-318 -Fundusz Inwestycyjny
-Kredyty Hipoteczne
-II OFE
-III-nieobowiazkowy
-Ubezpieczenia Grupowe
-Ubezpieczenia na Życie
Na wszystko, weź kogoś kto się zna albo sprawdź auto w jakimś serwisie skoro się nie znasz. Czy buda prosta, niebita, proste podłużnice, blachy w bagażniku, czy podczas jazdy nic nie stuka, nie puka, czy nie dymi na niebiesko, czy dobrze pali zimna, ciepła, czy po ostrej jeździe (do odcięcia) nie ma błędów...
nie mam nikogo znajomego kto sie zna na furach..a wiecie jak jest będę w gdańsku to koleś zaprowadzi do mechanika znajomego a ja jestem z wawy i nie znam gdańska
raf20-21 napisał(a):nie mam nikogo znajomego kto sie zna na furach..a wiecie jak jest będę w gdańsku to koleś zaprowadzi do mechanika znajomego a ja jestem z wawy i nie znam gdańska
zaloz temat ze potrzebujesz kogos kto sie zna z takiego a takiego rejonu, moze ktos pomoze, najlepiej jechac z osoba ktora sie zna na tych autkach
Stary moge CI pomoc ale jedyny termin jaki mam wolny to sroda wiec jutro musialbys drałowac, napisz PW jak cos to bedziemy gadac co i jak dalej aczkolwiek ja mam do gdanska kilkadziesiat km i nie widze zeby sie ktos z Gdanska palił zeby pomóc
Do piękna trzeba dojrzeć...niektóre rzeczy piękniejsze być nie moga - CRX
znam to autko na 99 % jest to CRX którego chciałem kupić w zeszłym roku z wielkopolski konkretnie Lubasz od kolegi ale sie rozmyśliłem po jeździe Honda lata na wszystkie strony tak rzuca na boki że szok i z tego co wiem to pochodzi z DE a nie z polskiego salonu .poszła za 8200 zł
Pierwszy salon Hondy w Polsce został otwarty w 1993 roku ale crxa II gen w nim nie było. jeżeli to ta co Dratinni pisze to pewnie ktoś ją wtedy kupił a się mało znał, po czasie zobaczył co kupił i teraz sprzedaje
kolego Dratinni
zgadza sie ze autkiem rzucalo... i nie poszlo za 8200 jak mowisz
masz zle informacje
wystaczylo kolego zmienic oponki !!! i nie rzuca !!! tamte byly kierunkowe I ZLE ZALOZONE !!! Dla tego rzucalo... teraz to autko jezdzi i jest przyzwoite... koledzy z stg znaja to auto i wiedza ze jest to malinka