qrwa.ale sie dzisiaj wkurwilem.nie zdaze zarejestrowac mojej furki.w urzedzie celnym kazali mi czekac do poniedzialku a wiec chlopaki do nastepnego zlotu i milej zabawy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A ja potwierdzam przybycie, najprawdopodobniej z trójką znajomych, lub dwójką. W każdym razie na chwile obecną przyjedziemy w czwórkę (jeszcze tylko kumpela się zdeklaruje na 100%).
Do zobaczenia....... no właśnie, gdzie? Spotykamy się jak ostatnio za McDonald's? Powiedzmy o 15:00?? Można się już chyba powoli umówic, żeby CRX Śląsk wjechał razem, w szyku, prawda? Czekam na propozycje
Pzdr
Fuel is pumping engines,
Quench my thirst with gasoline !
mysle ze 10 zł to i tak mało...gdyż tym razem będe chciał kupić wiecej picia itd..itp...a jedna puszka coli kosztuje 2,5 zł...a gdzie reszta?? chyba ze chcecie biednie to po 5 zł wystarczy...tylko czy to taka wielka róznica??
Ale jakie są ustalenia odnośnie miejsca spotkania?
Spotykamy się pod Go Sport'em czy wcześnie pod McDonald's, żeby wjechać tam razem?
Dedi może rozwiej moje wątpliwości Pzdr
Fuel is pumping engines,
Z przykrością odwołuję swoją (i trójki znajomych) obecność... Wczoraj byłem w warsztacie i okazało się że moje hamulce wymagaj ą szybkiej ingerencji... Niestety autko w warsztacie a gotowe musze mieć na Gorzów więc....
Ominie mnie pewnie świetna imreza, bawcie się dobrze...
Ceer,
Ten filmik odbiorę najwyżej w Gorzowie, albo umówimy się gdzieś w tygodniu, jak tylko odbiorę ceerkę...
Pzdr i miłej zabawy
Fuel is pumping engines,