no to czekamy gdzie i o której (tak żeby f1 spokojnie obczaić)
mnie obojętnie gdzie , niech się ktoś z tarnowskich zamelduje i się wypowie czy na naszej wiosce (forum) czy na ich wiosce
Prosze tylko nie weekend... robie remont u laski więc proponuje jakis dzień tygodnia:) Nazgul poznasz przy okazji głoś Ultera:D co do miejsca to proponuje wyśrodkować dla wszystkich miejscowości, by Hanie spaliły olej równo (choć wg tego czynnika powinno być blisko mnie )
Nazgul Mnie jest Obojętnie jestem z T-G mogę podjechać na forum ale niech więcej osób sie zdeklaruje bo co?? będziemy stać w Dwójkę??:))
[ Dodano: 2008-05-24, 10:40 ] Najlepiej skontaktujecie sie telefonicznie zemną bo od teraz nie mam juz neta ani dostepu na kompa wiec napiszcie mi na kom smsa nr daje na priv
moze dzisiaj zgarnałbym joyfula???i by sie pod foruma wpadło????
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
jesli macie czas jestem dopiero teraz na chacie po robocie autka
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE