bo moga dotykac maskownicy. Generalnie co kupisz bedzie gralo podobnie do serii.
A 16' lub 16,5' też wchodzą ale przy większości głośników później szyba otwiera się do połowy chyba ze wywalisz je na maskownice głośnika w drzwiach:/ 10' to trochę małe, 13' dają rade ale jak chcesz mieć czysty dźwięk to lepiej pokombinować z 16'
Ja teraz będę w wakacje kombinował u znajomego ( bo we Wro pod blokiem to niema nawet jak ) i sprobuje coś włożyć płaskiego widziałem jedne JBL maja 47mm a reszta ma po 60mm gł.montażowej a pamiętam że te co miałem kiedyś 16 to brakowało paru milimetrów żeby szyba się zamykała
więc może wejdą
A z tyłu mam 6x9 tam po boku kanapy wciśnięte i pięknie grają
Tylko że ja mam Ed9
ale chyba drzwi są takie same 

Kosz to ma glosnik, czyli tam gdzie jest magnes. Dystans z MDFu musi byc do glosnikow z wiekszym koszem. Ja montowalem na 1cm grubosci.SwiEty napisał(a):A skąd takie kosze duże wziaść ? Ja mam orginalny na 10' heh a przykreciłem 16,5 i normalnie szyb do polowy nie moglem opuścic
Czyli mówicie ze te głośniczki Hertz ESK 165 wchodzą bez problemu ?
Tylko trzeba dystansiki z jakiegoś MDFu najlepiej wyciąć pod nie
ok 10mm grubości, nie pamiętam dokładnie jakie ja mam.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości