widać jeszcze mało wiem o moim samochodzie 

[/center]Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex
Diups napisał(a):a ma ktoś schemat dystansu żeby wepchać 6/9" do tyłu do solki ?
ktoś tu na forum zanim miałem sola właśnie upchał taki głośnik do tyłu... tylko nie pamiętam kto
wiem ze bar_oo takie zrobil ale nie do solki : )
vrus napisał(a):a to bym chciał schemat na przód...
[/center]Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex
Mambus napisał(a):Ale kombinujecie z tymi glosnikami.System przedni i jest cacy a nie jakies 6x9 przeciez takie glosniki maja duze znieksztalcenia
Tak jak poprzednik powiedział dobry przód to podstawa w każdym systemie car audio, dopiero potem kombinujcie z subem... 

Mambus napisał(a):JA niedlugo zaprezentuje wam moje audio i zabudowe tylna w SOLCE na jednym Hertzu es250. Mysle ze bedzie ciekawie to wszystko wygladac

ale audio dopiero na drugim planie stawiam
polecam włożyć do tylko siakies głośniczki 16 bardzo to fajnie gra słyszałem u kolegi w solceUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość