Hej ostatnio wymieniłem uszczelke głowicy na nówke wszystko łądnie poskładane układ chłodzenia odpowietrzony na zimnym silniku w zbiorniczku wyrównawczym MAX płynu no i sobie jade naraz temp podkakuje do góry stae a tam woda wywala sie z wyrównawczego i tak na okragło :[ czy to może byc spowodowane złym stanem technicznym czyli popękaną ta gumką w korku chłodnicy???
Zadna obciągara nie da Ci tyle co 1.5 bara !!
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie...
jak wygląd tej gumki pozostawia sporo do życzenia to kup korek poprostu, drogie nie sa a masz przynajmniej tę opcje z głowy. Wczoraj kupowałem za 27 zeta.
Agencja reklamowa, projekty graficzne, druk materiałów reklamowych, strony i sklepy www
korek zmieniony (dzięki Bastek) przez 20 km było dobrze potem dyskoteka z temp teraz na odstrzał idzie termostat potem pompa wody
[ Dodano: 2008-07-18, 22:31 ] dzisiej zmieniłem termostat i to samo temp skacze na max potem po jakimś czasie leci na łep na szyje na norme musze wychładzac nagrzewnicą :/ słychac coś w okolicach rorządu czy to może byc walnięta pompa wody??? niemam juz siły prosze niech ktoś cos doradzi !
Zadna obciągara nie da Ci tyle co 1.5 bara !!
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie...