Patrycja napisał(a):grzebus napisał(a):Patrycja, widzialem Twoją solke wczoraj w Pnie w okolicach BigPizzy:> chyba Twoją
Jak stała to mogła być moja, bo niedaleko mieszkam;) Jak jechała, to nie moja, bo wczoraj z domu tyłka nie ruszałam:) W Pszczynie na pewno jest jeszcze jedna Solka.. czarna:) Widziałam ją 2 razy;P Ciekawe czy to ktoś stąd...
Czyli Twoja 
Thomson napisał(a):wczoraj bylem chwile w Pszczynie, ale zadnego crxa nie widzialem![]()
[ Dodano: 2008-07-24, 21:41 ]
acha, tak btw to troche wam to rozkopujaa ja moze niedlugo bede wam to rozkopywal jeszcze bardziej
ogólnie ostatnio i tak jest lepiej niż było. na moim osiedlu załatali kilka wyrw (bo dziurami tego nazwać nie można było:P), w centrum zrobili kilka jezdni i skrzyżowań, tak, że już nie masz wrażenia, że jedziesz po wiejskiej kamienistej drodze (a obok np. główny urząd pocztowy w p-nie, albo bank pko:D) i można śmiało rozwinąć prędkość 30 km/h ;p (no przy banku to jeszcze nieszczególnie)grzebus napisał(a):stałaCzyli Twoja
![]()
Sil napisał(a):Dzisiaj w Pszczynie pod kauflandem (chyba czarna) dasolka widziana, wsiadała do niej jakaś kobieta. Krótka rejestracja z dwiema literami na końcu
Nr rej.: SPS (numer)(numer)(litera)(litera)

Fire napisał(a):Patrycja, chyba cię dziś mijałam jak jechałam od sarniego stoku bo widziałam w del soli dwie kobiety![]()
a faktycznie, przejeżdżałam tamtędy z siostra ;p Tylko gdzie miałam oczy, że nie wypatrzyłam Twojego Rexa, Fire, to nie wiem... :|
Bielskie blachy SBI 26 cośtam 
Patrycja napisał(a):Fire napisał/a:
Patrycja, chyba cię dziś mijałam jak jechałam od sarniego stoku bo widziałam w del soli dwie kobietya faktycznie, przejeżdżałam tamtędy z siostra ;p Tylko gdzie miałam oczy, że nie wypatrzyłam Twojego Rexa, Fire, to nie wiem... :|
, a mijałam cię Vitara niebieska 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości