Jaro5412 napisał(a):Jeszcze jedna ceerka dziś, czerwony 2gen z czarną maską na Skoroszewskiej w strone Dzieci Warszawy na Ursusie.Pare minut po 20:00. Taki widok z balkonu mogę mieć cały czas
.
Pozdrawiam

dymek1988 napisał(a):kto szaleje biala ceerka na bialych felgach pod X lecia ?? jakos 15 min ??
dymek1988 napisał(a):Dzis przy leroyu na jerozolimskich bialy I gen z daleka widzialem i przed piastowem czy w piastowe niebieska solniczka po tuningu kierowca mnie napewno widzal pozdro
xi0nc napisał(a):Jaro5412 napisał(a):Jeszcze jedna ceerka dziś, czerwony 2gen z czarną maską na Skoroszewskiej w strone Dzieci Warszawy na Ursusie.Pare minut po 20:00. Taki widok z balkonu mogę mieć cały czas
.
Pozdrawiam
Jak chole.rnie glosny to Cezar

dymek1988 napisał(a):Jakies 50 min temu czerwony edek przy Mc na polczynskiej pozdrawiam
;] pozdrawiam Jaro5412 napisał(a):xi0nc napisał(a):Jak chole.rnie glosny to Cezar
No to już wiem, głośny głośny był
.
[ Dodano: 2008-08-04, 18:43 ]
Dziś około 17:20 czarne ED9 na Bohaterów Warszawy na Ursusie , i godzine wcześniej na Tomcia Palucha na Osiedlu Skorosze czerwona solka.
Pozdrawiam
;p
zmacznaggo kolego z solki hehe
to Kasica pewnie 
Kosciech napisał(a):Dziś ok.18:40 ładna pani w ładnym czerwonym 2genie na WB skręcała z grójeckiej w banacha przy bazarku. Pozdrawiam
dymek1988 napisał(a):Kosciech, znam ta pania i tego czerwonego par.... przepieknego ceeriksato Kasica pewnie

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości