Ja się przynajmniej na nie już zdecydowałem 

Musi mi coś grać z przodu i z tyłu za uchem
W tygodniu je zamontuje to dam znać jak "dają"
. A co do wzmaka to właśnie na razie BEZ niego jest...
Ale jak pisałem wyżej to już te Helix'y prosza się o niego tak więc w niedługim czasie będzie i wzmak 

Poza tym basu mi brakuje trochę z tych helixów i mam nadzieję że Te Hertze trochę wspomogą 
w ogóle nagłośnienie w rexie jest do
ale coś tam grać będzie ale nie spodziewaj sie niczego konkretnego. lepiej 13 graja w bmw niż 16 w crx'e zapodaj se skrzynie do bagażnika lepiej jak chcesz basu

Ghossst napisał(a):a tak wogóle to są po coś te głośniki z tyłu montowane a nie tylko z przodulepszy efekt i jak kolega wyżej pisał ,,By dzwięk się lepiej rozchodził po kabinie"

TYPE-R napisał(a):Ghossst napisał/a:
a tak wogóle to są po coś te głośniki z tyłu montowane a nie tylko z przodulepszy efekt i jak kolega wyżej pisał ,,By dzwięk się lepiej rozchodził po kabinie"
Widać kolego, że się nie znasz a ludziom radzisz. Dzięki takim jak Ty, ludzie dają się nabierać, bo kolega kolegi powiedział, że jego kolega zamontował głośniki z tyłu i jest fajny dźwięk. Tego samego kolegi babcia wygrała Tour De France na wstecznym złożonym składakiem

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość