a tak poza tym pozornie wygląda bardzo zdrowo, ale pamietaj że nie wszystko złoto co sie świeci...
)-pomimo tych wad które wymieniłeś,myślisz że warto jechać i obadać auto,czy raczej sobie odpuścić?
seryjka nie ma sie czego spodziewac ale dobra baz przynajmniejM!R@S napisał(a):zewnątrz średnio

)...bo jakiś czas temu Fire podała mi telefon do kolesia co sprowadza REX-y ze Skoczowa,podobno godny zaufania-no i dzwoniłem do niego wczoraj jak mi o nim przypomniałeś, i pytałem czy ma coś ciekawego i w naprawdę dobrym stanie z ED9 na stanie,to powiedział,że nie,ale że znajomy ściagnie z Włoch coś niedługo,to się odezwie...a teraz patrzę na numer z ogłoszenia,które jest w tym temacie i widzę,że to jest ten sam numer (nie wiedziałem,że Bładnice to Skoczów
)-czyli albo koleś uczciwie powiedział,że nie jest to dobra sztuka,albo sam już nie wiem 
a jak sie nie myle to srebrny wlasnie razem z twoim przyjechal tylko srebrnego robili

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość