i jeszcze jedną czarną crx widzialem w okolicach Resko w woj zach.pom.
W dniu dzisiejszym (środa)żona widziała w Swarzędzu
na parkingu koło lidla czarną crx i w drodze powrotnej czarną 1 gen

Jaciab napisał(a):Ender napisał(a):a kogo jest czarny crx z białymi felgami stojący na parkingu strzeżonym na Ursynowie przy metrze Ursynów?
tez go widzuje czesto a najczesciej jak do niego wsiadam![]()
![]()
:) ja codziennie tamtedy jezdze z pracy i zawsze jak stoje na swiatlach to sobie patrze
:)Ender napisał(a):Jaciab napisał(a):Ender napisał(a):a kogo jest czarny crx z białymi felgami stojący na parkingu strzeżonym na Ursynowie przy metrze Ursynów?
tez go widzuje czesto a najczesciej jak do niego wsiadam![]()
![]()
oooo no prosze:) ja codziennie tamtedy jezdze z pracy i zawsze jak stoje na swiatlach to sobie patrze
:)
moze ktos z Was to byl??
poprostu jestem wstrzasniety (nie zmieszany) po przylocie do polski, o fuj teraz po 17 latach zycia uswiadomilem sobie w jakim syfie zyje(my), katowice to niby miasto :shock: wioska jak ch*j, tak samo jakas inna pie***na warszawa, dupna mi metropolia :lol: bez obrazy, tez jestem polakiem ale stwierdzam fakty zyjemy w kraju trzeciego swiata i tyle, ceny benzyny ponad 4 zeta :oczy: stan drog gorzej niz tragiczny, fury jezdza z kolpakami ......Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości