A ja bylem w mielnie od 14 do 20 lipca i widzialem edka na zbi w931,solke zdr x718 i edka szarego na czarnych stalówkach.Jak by co to moge wpasc do mielna. Mam blisko do Niechorza itd.
ja od jutra do niedzieli bede się krocił po 3mieście/helu i mielnie... jak by ktoś miał ochote na mały spocik w tamtych rejonach to dzwonić śmiało 517466321.
Kto będzie w okolicach Jarosławca to 17 Sierpnia będą na pasie wyścigi na 1/4mili
Zapraszam
Było FWD EE8 1.6 Vtec
Było RWD S13 1.8 Turbo
Jest RWD E30 335i R6
Fire
przez Fire » 2008-08-03, 15:24
Ja sobie jestem własnie w Jastrzębiej górze no i już dwa Rexsy spotkałam na warszawskich rejestracjach czarnego Edka jak jechałam na Hel no i w jastrzębiej czarnego del solan to już chyba jest choroba :p
Koledzy wypatrzyli w pruszczu na VW Mani żóltego rexa z przednimi lampami od Accorda. Kurde nie sądziłem że tak szybko ktoś skopiuje mój projekt ale trudno przecież nie jest na patencie.
Rex z naklejkami, zgazowany dymiący i holowany na tej imprezie. VW maniacy mieli pożywke Czyje to auto ??? Jest żólty numery BIA9A42
Było FWD EE8 1.6 Vtec
Było RWD S13 1.8 Turbo
Jest RWD E30 335i R6
Co z tego że ładne ,przerost formy nad treścią Tak jak napisałem na zlocie VWMani narobiła tylko wstydu ta Honda bo Crxem juz trudno to nazywać.
Stan wizualny wporzo nic nie mam do tuningu, ale żeby takie auto na takiej imprezie na lince było ciągnięte.
"Dałeś ciała" Balder, delikatnie mówiąc.
Było FWD EE8 1.6 Vtec
Było RWD S13 1.8 Turbo
Jest RWD E30 335i R6
witam
moze i dalem ciala ale wysral mi sie przegob w tylnym kole i wstydu nikomu nie narobilem bo po mimo zde wjechalem na lince i tak tlumy ludzi robilo sobie fotki przy aucie
ps. ja mam te lampy od listopada:D
Kurcze, a ja bylem w Mielnie gdzies tak 25-28, halasowalismy na glownej ulicy i niestety zadnych crxow nie widzialem:( Ale moze to i dobrze, wszystkie panie patrzyly w moja strone:D Hahaha