Może ktoś powie coś o tej Solce...POMOCY!!!
Tutaj zamieszczajcie linki do ogłoszeń z internetu - może ktoś coś wie na temat danego samochodu...

michaland1
Forumowicz

Może ktoś powie coś o tej Solce...POMOCY!!!

przez michaland1 » 2008-08-05, 23:27

Witam, poszukuję jakiejś bardzo zadbanej mechanicznie i optycznie Solki, żeby autko mogło służyć na lata. Od dawna o tym marzę i nadchodzi czas spełnienia marzeń. Solke chce w super stanie bo nie mam ochoty się z nią rozstawać, nawet gdy będę zmuszony kupić jeszcze kiedyś większe auto. Upatrzyłem coś takiego : Otomoto - CRX Del Sol Doradzono mi zwrócić uwagę na prawą lampę, bo maska tam nie jest zbyt równo założona i mogło coś być robione, natomiast stan ogólnie (ze zdjęć) mi się bardzo podoba, bo wygląda na zadbaną...
Czy ktoś z was:
1) Oglądał to autko i może 2 słowa o nim powiedzieć.
2) Może dać jakieś rady na co szczególnie zwracać przy oglądaniu Del Sola.
Chciałem was wypytać, bo zbieram już na autko bardzo długo i nie chciałbym wtopić kasy...za rady z góry dziękuje i pozdrawiam serdecznie...

h8r
Forumowicz

przez h8r » 2008-08-05, 23:42

Za 20tyś to musi być naprawdę perełka, jedź z kimś kto się zna, potem do jakiegoś warsztatu na dokładne sprawdzenie (np. zawieszenia) i będziesz w miarę pewny, jak mieszkasz daleko to może Ci ją ktoś z Wawy obadać (np. ja jak będę miał czas). Po zdjęciach niewiele można powiedzieć, może akuart pod takim dziwnym kątem zdjęcie zrobione. Motegi, dobry wybór, wszystko wygląda na oryginalne.
200sx

pirul
Moderator

przez pirul » 2008-08-06, 00:08

auto było malowane
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD
ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD
CB600F HORNET '10 SOLD
cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD
w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project

michaland1
Forumowicz

przez michaland1 » 2008-08-06, 00:12

h8r:
Kurcze właśnie jestem z drugiego końca Polski niestety, dla mnie to jest 6 godzin drogi i na prawdę duży koszt, ale muszę jakoś moje marzenie zrealizować i liczę się z tym wyjazdem...ale jak byś na przykład mógł:
1) sprawdzić to autko samemu "na oko", bo się pewnie znasz;
2) pewnie znasz Warszawę i jakiś serwis (może nawet Hondy) odwiedzić, żeby ktoś to pod komputer podpiął i zobaczył co i jak z silnikiem, lakierem i od spodu z zawieszeniem;
...to ja jak najbardziej się za to odwdzięczę, żebym po prostu miał w ogóle po co jechać, mam oczywiście świadomość, że Twój czas jak i te usługi kosztują, dla tego ja to wszystko pokryje (skoro zbieram na autko kilka lat, to teraz nie chce się wpakować w problemy)...

pirul:
Jesteś pewien ??? I myślisz, że to jakiś wałek z tą Hondą ???

h8r
Forumowicz

przez h8r » 2008-08-06, 00:37

michaland1,
Dziś nie da rady, może w czartek ją zobacze, bo na jazdę po serwisach trzeba trochę czasu stracić (i szczerze mówiąc, nie wiem gdzie mógłbym to zrobić). W piątek wyjeżdżam na weekend (ostatnio jestem bardzo zajęty). Najlepiej gdyby ktoś z Targówka się zaoferował, bo będzie miał blisko.
Nie wiem czy była malowana, ale to nie ta przypadkiem?:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2
200sx

michaland1
Forumowicz

przez michaland1 » 2008-08-06, 01:01

Wiesz co pogadałem z Pirulem trochę i odradził za te pieniądze, bo coś tu może być nie tak faktycznie, miał wątpliwości co do niektórych elementów, a jest na głęboko w temacie...Dziękuje Ci bardzo za dobre chęci, ale w takim razie poczekam jeszcze...Pozdro