na zawodach mit super zdrowej serii pryśnie jak dostanie wpierdol od wydlubanego ed9 wiec tego nie robi proste
a silnik jaki zdrowy by nie byl to jednak konstrukcja nie odbiega od innych z5/a9 i nie wierze ze jest to jakas wybitna jednostka zakitrana z tokyo z mega bonusem
cudow nie ma i tyle, jeszcze autem z pelnym wnetrzem, audio i na kołach ktore waza dwa razy wiecej niz powinny no bez zartow
wiec ja bym sie sklanial ku teorii ze to nie miras ma super zdrowy silnik tylko inni mieli super-strupy 

Virus12 napisał(a):kuzwa jak was czytam to mi rece opadaja. Miras jedz na ta 1/4 mili bo sie temat nie skonczy. Lapiesz sie z ludzmi na ulicy ale kazdy inaczej jezdzi. A moze ten o ee8 nie robil sam z ojcem tylko oddawal komus i ktos to skopal. JEDZ NA TA 1/4 zmiez sobie czasi bedzie wszystko wiadomo. Przede wszystkim dowiesz sie co za mechanicy z ciebie i twojego ojca są.
Jedz tez na hamownie opublikuj wykres i bedzie JUŹ WSZYSTKO wiadomo.
M!R@S napisał(a):Krzyh00, a czy ja jestem zawodowiec ?? też jestem jeszcze leszczyna jesli chodzi o 1/4mili no żal mi ciebie żal... patrz co piszesz
M!R@S napisał(a):aha a pozatym że wyremontowałeś to nie znaczy że dobrze Krzyh00,. Sam to robiłeś sobie czy komuś dawałeś co ?? ja robiłem sam z ojcem remont i staraliśmy sie zrobic to jak najlepiej się tylko da, wszystko na cacy wiec w tym może jest twój problem życiowy
mack1111 napisał(a):a czas na 1/4 mili to juz zalezy od kierowcy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości