Jako że posiadam oryginalne alusie i stalówki nigdy się nie zastanawiałem jakie kółeczka z jakim ET będą pasowały ale, niedawno stwierdziłem że czas odświeżyć troszkę wygląd (zderzaki odrapane) ogólnie dolna część w zamierzeniu czarny mat (do listew). Ale nie o tym.
Felgi z lekkim rantem (albo nie lekkim) styl baaardzo klasyczny, wręcz oldschool (a jakbym trafił a'la szprychówki, albo szprychówki byłbym w siódmym niebie...)
6Jx15 bądz 7Jx15 ET...?
Jakoś winnych samochodach nie miałem z tym problemu, ale nagle się pojawił a ja nie wiem czy np. 7Jx15H2 ET38 byłyby dobre.... a może 7Jx15 ET28 albo 6Jx15 ET45,
wole sprawdzone odpowiedzi niż teksty "weź te bedą szorowac po błotnikach...."
wiem jak mają wyglądać i mają się chować w obrys fabrycznej CR-X BS.
nie chcesz rot to prosze Work Equip 03 i powodzenia w szukaniu :> a odnośnie rozmiaru to nie wiem o co ci chodzi to jest ogłoszenie kupie czy co ? jesli chcesz dowiadywać sie o pasujących ET itp to daj to do techniczne a nie styling
Ostatnio edytowano 2008-08-12, 12:28 przez sszaki, łącznie edytowano 2 razy
srednice moze zmierzyc przeciez sam... a ET? jak nikt nie wie to podjedz sobie do firmy handlujacej felgami i niech przyloza felgi o roznym et i bedziesz wiedzial... ale stawiam, ze bedzie podobno do seryjnego z ed9 czyli 43...
wiem że wchodzą do 7,5 cala szerokości przy ET37...
byłem przekonany iż uzyskam informacje o bardziej technicznym charakterze...
sszaki, wszystkiego naj z wrzuceniem zlotych fel pod czrwono-czarny kolor wozu, btw topic jak najbardziej po styling, uważam że sprawa dobrze dopasowanych kółek to podstawa dobrego wyglądu samochodu ( zapadnięte koła/ czy wystające są wręcz, nie dokończe... zapewne są inne zdania na ten temat )
Thomson, liczyłem na doświadczenie użytkownikow, to że moge sobie podjechac gdzies i dopasować to wiem i bez forum, wiem więcej bo wiem że moge sobie skonstruować felgi i dać je do sprawdzenia i dopasowania odpowiednio do mojego wozu.
h8r, śr. otworu centrującego znam, ale dzięki głównie chodzi mi o zależność ET od szerokości felgi