ZLOT 19-21.08.2005 - Gorzow Wlkp.
a tutaj rozmawiamy sobie na temat wszelkich spotkań, spotów, zlotów.

Posty: 146   •   Strona 10 z 10   •   1 ... 6, 7, 8, 9, 10
G@JOR

przez G@JOR » 2005-08-19, 23:42

no ładna masakra (dzwonił do mnie Alpiniste że miałeś wypadek)
Faktycznie nie kłamał :( :( :(
Filmy z Zlotów.
Świebodzin 2005 Gorzów Wlkp 2005

kubus_akustyk
Forumowicz

przez kubus_akustyk » 2005-08-20, 00:48

W wielkim skrocie:
Dojezdzajac do korka samochodow jaki sie zrobil przed nami, zatrzymalem sie, widzac we wstecznym lusterku dosc ostro zblizajacego sie poloneza wiedzialem juz co sie swieci. Po ulamku sekundy doszedl odglos pisku opon i gniecionej blachy :(
Zostalem udezony przez poloneza, ktory ulamek sekundy wczesniej zostal udezony przez seata zaladowanego cementem :( Efekt domina rozegral sie w mgnienu oka.
Aha pchnelo mnie jeszcze na fieste stojaca przed nami
Kolejne foto pokazuja jak stary, twardy polonez wcisnal mi zderzak pod cale swiatla ( a tyle przy nim sie napocilem i jeszcze nie skonczylem a raczej juz go nie skoncze )
Swoim przednim sderzakiem wlazlem pod fieste i maska sie zawinela.
Odziwo przetrwaly wszystkie swiatla
Jednak Monalize i kierowce poloneza ( kobieta :( ) zabrala karetka do szpitala, udezenie bylo spore i mnie glowa tez boli :(
Kobiete mam juz w domku po kilku godzinnej obserwacji i kroplowce w szpitalu
Zobaczymy jak jutro sie bedziemy czuli, oto jest pytanie
:?:
Kilka zblizen
Może i wyobraźnia z wiedzą w konkury chodzą, ale za to obie przegrywają z bezmyślnością

sarek
Forumowicz

przez sarek » 2005-08-20, 01:35

wspolczuje wam....jeszcze w drodze na zlocik...
zycze szybkiego powrotu do 100% sprawnosci
pozdro 4 Mona i Kubus
..........::::::::::> CRX <::::::::::..........

Aleks
Forumowicz

przez Aleks » 2005-08-20, 01:57

Kubus szkoda, naprawde szkoda, ze nie mogles dojechac na zlot... ehh...
szczerze wspolczuje

BDW, korzystajac z tego,ze jestem chyba jedyna osoba bedaca z Gorzowa, ktora zawitala na piatkowy poczatek zlotu Honda-crx.info i ktora moze pochwalic sie na forum tym co sie teraz dzieje na zlocie, zdam krotka relacje z tego co sie wlasnie wyprawia ;)
A wiec, zawitalem do klubu MBM gdzie sie wszyscy crxowcy zjechali, ogolnie troche piwa, duzo smiechu (pozdro dla martii-ego ze Szczecina za fajny striptiz na ławie w lozy :mrgreen: ) i ogolnie spoko klimat.
Pozdrowienia dla Mariusza19b, i rudzinskiego, ktorych w koncu mialem okazje poznac na zywo ;)
jutro zapowiada sie fajna imprezka, ale mnie nie bedzie akurat w sobote w GOrzowie wiec relacji zdac mogl nie bede :( a szkoda...
Ogolnie zapowiada sie bardzo milo i oby tak bylo
paliwo zalej i po miescie szalej

Monaliza
Forumowicz

przez Monaliza » 2005-08-20, 13:21

elo.. moje pierwsze podejscie do kompa od wczorajszego ranka...
i.. pierwszy wypadek :/ w życiu, najpierw klnęłam razem z Kubusiem jak zobaczyłam tył hanii, porobiłam foty i się poryczałam z nerwów i ze strachu... zanim przyjechała kareta na wezwanie kierowcy poloneza, zaczal się ból.. yh
przezycia w szpitalu dziwne, bo równocześnie na izbie przyjeć byli ludzie z 4 wypadków w jednym czasie, dużo zamieszania, policji i ja sama bo Kubus został z samochodem.. pierwszy raz kroplowa, trudnosci z wkłociem, i jeszcze minimalna szybkość bo mi rękę rozsadzalo (zyly mam jak wlosy :().. chcieli mnie zostawić, ale wypuścili bo mieszkam niedaleko tego szpitala... nic nie ma połamanego, ale głowa non stop boli, jakies leki w tym silny przeciwbolowy i gorset przez 2-3 tygodnie..
i dziś zamiast do pracy (Kubus pojechal), to ja w łózku leze.. pewnie też bym pojechała, ale praca z nagłosnieniem na scenie, raczej nie jest korzystna na bol glowy.. eh..

kurde no :cry: , a miało być tak fajnie, jeszcze przed wyjazdem czyscilismy ceerke... pojechalismy jakis 1km, a chcialam sie cofnac po mapke jak dojechac do miejsca zlotu, bo zapomnialam wczesniej druknąć.. (oh why)

no nic, wszystkim tym, którzy są na zlocie życzę udanej zabawy, a ja wracam do wyrka

Boro
Forumowicz

Samochód: Accord CL7

przez Boro » 2005-08-20, 13:36

Wszystkim zyczymy milej zabawy

A tobie szybkiego powrotu do zdrowia
Jest Accord CL7
Był EJ9 D16z6 Turbo
Był Del Sol :D
Było ED9 z5/B16A1 :)

Pat-106

przez Pat-106 » 2005-08-20, 19:45

Gorzow pozdrawia reszte swiata! Oto pierwsze fotki z dzisiejszego dnia, czyli malego lansu w centrum miasta a takze wyscigow na 1/4mili :)

Najszybsza maszyna zlotu to ED9 v-tec.. wycial wszystkich w pien.. do trofeum moze zaliczyc czerwona Toyote Celice 2.0 Turbo, a takze BMW 325 sedan..

Impreza bardzo udana, slonce dopisalo i humory tez :) Na pewno Malcolm bedzie mial dwa razy tyle fotek. To sa zdjecia z naszych zbiorow, tak zebyscie sie nie nudzili wieczorem :)

http://patrix.chlip.com/nrg/articles.php?id=15

Przykro nam, jako ekipie NRG, z powodu ekipy z rozwalonej Ceerki.. wracajcie do zdrowia..

vtec1
Forumowicz

Jakie ed9

przez vtec1 » 2005-08-21, 13:29

Jaki crx z kielc wpadly dwa vteci na zka i pozamiataly towarzystwo,na poczatku kupa simiechu byla ale kopary opadly jak pozamiataly ed9 nigdy niebedzie vteciem heheh

fazer
Forumowicz

przez fazer » 2005-08-21, 15:19

no bym sie poklucil, endrju swoim ed9 objedzie vteca
Honda Turbo :) na zyczenie

NyGaS gaRaz

Alpiniste
Forumowicz

przez Alpiniste » 2005-08-21, 16:07

No cóż byłem wczoraj w Gorzowie i wróciłem w nocy na chate.
Na wyścigach oczywiście byłem.
Najszybszym autkiem zlotu była Ceera MAŁEGO ED9 z B16A1, przy okazjii pozdro dla ziomala, z którym pogawędziłem sobie nie raz.
Od nas wyciął wszystkich i tylko Roman miał najmniejsze straty .
Oprócz tego mały wyciął ekipe NRG i Celice 2.0 turbo 4x4 (gość miał straty około 5 długości na mecie.

Jedyne auto, które zamiotlo wszystkich to vitek nie wiem skąd, ale nie od nas, wybebeszony do zera praktycznie tylko z fotelem jako wydmuszka (pewnie z 2 kilo ważył) bardzo fajne chłopaki ale bez maski probowali jeździć nawet, opony 165 R14
klient potem mówił, że fajnie chodzi bokami na zakretach :oczy: :oczy: .
I autko nr. 2 ktorym była BUMA w kombicy, której nikt nie docenił (gł. Bartek, który puszczał samochody na starcie) "Fajny silnik ale to BMW go zrobilo".
\ Chłopak zrobił mega zamiotke. Podobno to były 4.0 l :?: :?: :?: .

Super imprezka niestety zwinąłem się koło 00.00.
Wielkie dzieki dla organizatorów ( dzięki MALCOLM - jeszcze ci wisze 1 piwo ;) )
Pozdrowienia dla wszystkich a w szczególności dla osób, z którymi miałem okazje zamienić kilka słow ( VEN Roman DAVIDS ASIA AGA MAŁY i tych wszystkich, ktorzy mnie kojarzą :P :P )

Ostatnio miałem przyjechać a nie mogłem wczoraj miałomnie nie być a byłem i żałuję, że nie byłem na całym zlocie. Do zobaczenia SOON.

PS Dzieki dla Gajora z żoną i Kaminlka za wspóólną podróż, towarzystko i opiekę socjalną :mrgreen: :mrgreen:
Life is 2 short to drive 2 slow.

god_of_ha
Forumowicz

przez god_of_ha » 2005-08-21, 16:20

chcialem wpasc na zlot ...::CRX::... ale w tym roku nie dam rady... :oczy: ale za rok zobaczycie mojego CRXa ... zreszta przesle zdjecia... narka!

Poprzednia strona
Posty: 146   •   Strona 10 z 10   •   1 ... 6, 7, 8, 9, 10