Jak wiadomo w 2 gen nie wiem jak w solce ale swiatła są średnie żeby nie powiedziec słabe.
Idzie jesien coraz szybciej bedzie sie ciemno robilo wiec pomyslalem nad jakims fajnym zestawem do autka. Nie interesuja przerobka na xenon w rexie bo to juz za duzo rzezby i raczej bez zmiany szkiel lamp sie nie obejdzie , a autko ma pozostac seryjne. Gladkie lampy jakos mi nie pasuja. Zainstalowalem ostatnio w seryjne lampy "niby" dobre zaroweczki o kolorze żółtym taki total JDM
pewnie wiecie o co chodzi. Ale za hu.. to nie swieci i w nocy ciezko z tym poszlo w kąt.Myslalem nad czyms takim:
opcja nr1:
tylko nie w tym kolorze bo na identyczny kolor swiecily te "dobre " zaroweczki. Takie halogeny tylko białe.Do czarnego rexa beda chyba pasowac.Jezdze bez rejstracji przedniej wiec halogeny mogllyby byc jeszcze wyzej zamontowane, na gornej czesci tego wlotu srodkowego.
opcja nr2:
takie jak te zaznaczone w tym samym miejscu zamontowane tylko nie kolor zolty tylko biale.
moze macie jakies propozycje cos doradzcie. Moze ktos ogarnial juz cos takiego i nie poleca lub poleca.
Pozdrawiam
[ Dodano: 2008-08-21, 22:51 ]
a wiem wiem ze na fotach sa vteci i jeden ma zmieniony zderzak ale ja to wiedze w zderzaku ed9 co o tym myslicie?

myslalem wlasnie o przeciwmgielnych moze na szybkiego cos ciekawego znajdziesz na allegro bo ja nie moge sie zdecydowac.
a tak na serio to te co podałeś link chyba sa łoki no ale w zasięg 800m jakoś nie wieże. styczności nie miałem z takimi ale znajomy ma w audi podobne tylko ze niebieskie (firmy niestety nie znam ale brał z allegro)i świecą w miarę. może poczekaj aż ktoś napisze coś o tych co dałeś link. cholera wie co to i jak to swieci pozdro
tylko ludzi najpierw patrza na pozycyjne a potem dopiero nizej. Pomarancz odrazu oka przyciaga w odpowiednie miejsce.