tak jak DAWCA mówi patek to juz sie weekend zaczyna i mnie tyz juz ni ma
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
Hejka
może sobie spocika zrobimy na parkingu z FORUM w Gliwicach?
wiem że temat ze spotami na śląsku jest ale ten był pierwszy i pisze tutaj albo robimy spota na M1 Zabrze i śmigamy na gokarty!!!
dajcie znać ....
trzeba kożystać bo lato się kończy
po 15 w tyg mam time free ( trochę ) chętnie wpadniem
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
to może w piątek się zgadamy?
ja się moge karnąć i popytac ile za gokarty jak chcecie
jak będzie więcej osób to może dadzą taniej cosik...
jak nie gokarty to FORUM
to gadajta ludzicha czy dzisiaj się widujemy pod FORUM albo M1 ??
godzina 18? 19? 20?
kto będzie i gdzie ??
można się ugadać odrazu na niedziela do Bytomia jak się ktoś wybiera i pojadymy razem z jednego placu czekam na info i ide do biedronki , będe potyn
trzeba powtórzyć w przyszłym tygodniu, zwierzu musi się pochwalić nowym nabytkiem
[ Dodano: 2008-09-03, 20:14 ] no to jak już wcześniej ustaliliśmy z nazgulem, miało być dzisiaj ale ustalmy na przyszły tydzień powtórkę spota na parkingu pod FORUM. Zwierzu się pochwali swoim nabytkiem
Oj toki-ściemniasz ...ani mi się podoba,ani nie podoba-po prostu byłem ciekaw po co to jest ...więc jak gratis do spocika dostaję zadeptywanie,to się nie zjawiam
Im więcej masz na coś czasu, tym większa szansa że nie zdążysz tego zrobić