mi tez pasuje, coprawda mialem plany zeby zciągnąc wszystkich na Zawisze na "moto show" ,ale w Zninie moze tez byc fajnie tylko pytanie czy wszystkich nas wpuszcza rexami-skoro proszą o rezerwacje?,domyslam sie ze to bedzie impreza tak jak w Myslecinku pare latek temy z wyznaczonymi sektorami dla wozkow,wiec trzeba by zaklepac miejsce,chyba ze nie chcemy i poszukamy czegos na miejscu:)
CZEKAM NA WASZE POMYSłY
tigercrx - troszke gratkow od starego edzia mi zostało jak cos potrzeba to pw pozdro
pewnie ze mozna Ariel odezwij sie do mnie na koma to sie jakos zgadamy
PS. (brat malego Czuł..)
EDIT:
impreza zaczyna sie o 14, wypadalo by byc z pol godziny wczesniej zeby na spokojnie wjechac i sie rozgoscic... proponuje spotkac sie o 12.00 na parkingu galerii pomorskiej zeby o 12.30 wyjechac w strone Żnina...
Czyli jak juz jechac to docelowo do Żnina rozumiem? ja moge ruszyc dopiero o 15 wiec zadzwonie do kogos z was i sie ustawimy juz na miejscu. Beda tam jakies znaki czy cos zeby bez navi trafic? tak juz odbiegajac od tematu, sprawdzcie jakie auto wygralo konkurs need for speed Pozdrawiam.
no i jak??? zbieracie się na żnin??? dajcie znać o której pojedziecie to zgarniecie mnie po drodze. proponuję pojechać trochę szybciej żeby dobrą miejscówkę mieć a nie gdzieś w końcie. czy ktoś zgłaszał swoją obecność do organizatorów, bo jak wynika z ogłoszenia tak powinno się zrobić?