remii... boje sie ze jakbysmy byli z jednego miasta..... to by sie to wszystko źle skonczylo... impreza co tydzien, zycie na krawedzi.. tance na stolach.. zdjecia w gaciach w centrum miasta... i masa masa innych
[ Dodano: 23 Sie 2005 10:46 pm ] ps... przestancie sie juz nabijac z rudzinskiego naszego kochanego
jak dla mnie ta fota z przesuniętymi sutkami u rudzinskiego to jest przesada bym się wkur*** jakby moja taka była a Bartosz jaki jest taki jest i za to go kochamy:D a co do zlotu to przypomniało mi się jak w pokoju 303 ja wiśnia soprano i Piotrze oglądaliśmy teledyski na TV i Wiśnia stwierdził że jedna laska jest fajna na teledysku a soprano na to -Ja z nią łaził ale żech ją żucił bo była ciulniona z charakteru i tak potem wiele razy:)
Dziękuje za pozdro Avia i śle powrotne.
Szołmen zapomniałeś przetłumaczyć co miałem na myśli, nie wszyscy mogą się orientować co miałem na myśli A miałem wiele, szczególnie jak leciał teledysk Gwen Stefani... a leciał wielokrotnie Wiśnia, jak z kablami, zrobiłeś już furkę??
Fuel is pumping engines,
Quench my thirst with gasoline !
Widzę że moje zdjęcie gdzie jest Bartek jest bardzo modne. Tapetka wyszła świetna i zreesztą poza Bartaka też. nie masz się co tak denerwować - popularność nieraz boli. Jeśli byśmy byli z jednego miasta to tak jak Malcolm napisał do 40 byśmy nie dociągneli.
Była mała ekipa, ale za to jaka zgrana - dobrze że to się sprawdziło. Czekamy na kolejne zloty, Pozdrawiam.
Bardzo lubię swe koreańskie auto ze stajni Calibry.